Asist Şurup Nedir, Nasıl Kullanılır, Ne İşe Yarar, Yan Etkileri Var Mı? Asist Pediatrik Şurup Fiyatı 2024

19.04.2024 - Cuma 14:13

Peki, Asist pediatrik şurup ne ise yarar, Asist şurup ne için kullanılır, Asist şurup nasıl hazırlanır, Asist şurup günde kaç defa kullanılır, Asist şurup aç karnına kullanılır mı, Asist şurup neye iyi gelir, Asist şurup yan etkileri var mı, Asist şurup bebeklerde kullanılır mı, Asist şurup öksürüğe iyi gelirmi, Asist şurup kaç yaş için?
Asist Şurup Nedir, İçeriğinde Ne Var?Asist şurup, çeşitli bileşenler içeren bir ilaçtır. Asist pediatrik şurup; her bir şase için 600 mg asetilsistein, 300 mg askorbik asit, HPMC, aerosil, 600 mg parasetamol, aspartam (E 951), beta-karoten, sukroz ve portakal aroması içerir. Bu bileşenler, genellikle soğuk algınlığı, grip veya diğer solunum yolu enfeksiyonlarına bağlı olarak ortaya çıkan belirtileri hafifletmek için kullanılır. Asetilsistein balgamın inceltilmesine yardımcı olurken, askorbik asit (C vitamini) bağışıklık sistemini destekler.
Asist Şurup Hangi Durumlarda Kullanılır?“Asist şurup ne işe yarar?” sorusu kullananlar tarafından sıklıkla araştırılır. Asist şurup, birçok sağlık sorununda kullanılabilen bir ilaçtır. Asist pediatrik şurup kullananlar, aşağıdaki problemleri çözmek amacıyla ilacı kullanır.
Soğuk AlgınlığıSolunum Yolu İltihaplarıBoğaz AğrısıÖksürükAstım ve Allerjik DurumlarSinüzitGripBağışıklık Sistemi ZayıflığıBoğaz Kuruluğu ve KaşıntısıAsist Şurup Kullanmadan Önce Dikkat Edilmesi GerekenlerAsist balgam söktürücü şurup kullanılmadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. ASİST kullanımı sırasında cildinizde veya göz çevresinde herhangi bir değişiklik fark ederseniz (örneğin; kızarıklık, kaşıntı, içi sıvı dolu kabarcıklar veya kan oturması), derhal doktorunuza başvurunuz. Bu belirtiler, cilt veya gözlerde oluşabilecek potansiyel reaksiyonları işaret edebilir ve ciddi bir sağlık sorununun belirtisi olabilir. Doktorunuzun yönlendirmesi ve gözetimi altında ilacı kullanmak önemlidir.
Asist Şurup Kullanım Talimatı“Asist şurup nasıl kullanılır?” sorusunun cevabını öğrenebilmek için Asist şurup kullanım talimatı okunmalıdır.
ASİST'in yükleme dozu, kilogram başına 140 mg'dir ve idame dozu, her 4 saatte bir kilogram başına 70 mg’a denk gelir. Bu da toplam 17 dozdur. ASİST'i kullanırken daima doktorunuzun talimatlarına uyunuz. Herhangi bir şüpheniz olduğunda doktorunuza veya eczacınıza danışınız. ASİST, doktorunuzun aksi bir önerisi olmadıkça 4-5 günden daha uzun süre kullanılmamalıdır. Bu yönergeleri takip etmek, ilacın güvenli ve etkili bir şekilde kullanılmasını sağlar.
Asist Şurup Yan Etkileri Var Mı?Asist pediatrik şurup yan etkileri, ilacı kullanan kişiler tarafından sıklıkla araştırılır. Asist şurup kullananlar aşağıdaki yan etkilere rastlayabilirr:
DöküntüKaşıntıTerlemeBaş dönmesiDil, dudak ve soluk borusunda şişmeHava yolunun tıkanmasıBulantıKusmaAsist Pediatrik Şurup Fiyat 2024 Asist surup, genellikle çocuklar için balgam söktürücü ilaç olarak kullanılır. Asist öksürük surubu, satın alınmadan önce fiyatı araştırılan ilaçlardandır. Asist şurup fiyatı 2024 yılında en çok araştırılan konular arasında yer alır. Asit şurup fiyatları 2024 yılında diğer yıllara göre artış göstermiştir. Asist pediatrik şurup fiyat bilgisi bu nedenle güncel olarak araştırılır. Asist şurup fiyat 92.01 TL olarak belirlenmiştir.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ