Barış Boyun kimdir? Daltonlar Çete Lideri Barış Boyun Nereli ve Kaç Yaşında?

25.03.2024 - Pazartesi 09:13

Bu nedenle Barış Boyun kimdir ne iş yapar?, Barış Boyun kaç yaşında?, Barış Boyun olayı nedir?, Daltonlar Çetesi lideri kimdir?, Barış Boyun kime bağlı?, Barış Boyun yakalandi mi?, Barış Boyun hapiste mi?, Barış Boyun cezaevinde mi? soruları arama motorlarında sıklıkla aratılır.
Barış Boyun Kimdir?Barış Boyun kimdir sorgusu Daltonlar Çetesi suç örgütünün haberlerinin medyada duyurulmasının ardından sıkça araştırılan konular arasında yer almıştır. Barış Boyun'un eşi kimdir araştırması da aynı hızla yapılmıştır. Barış Boyun esi Ece Boyun olarak bilinir.
Barış Boyun, 1984 yılında doğmuştur. Türkiye’de işlenen birçok cinayetin ve suçun sorumlusu olarak bilinen Barış Boyun, aynı zamanda Avrupa işlenen bazı suçların da sorumlusu olarak tanınır. 40 yaşındaki suç örgütü lideri Barış Boyun, Daltonlar Çetesi’nin lideri olarak bilinir.
İstanbul’un Beyoğlu semtinde mahalle çetesi olarak etkin olan Daltonlar Çetesi’nin suç olayları, uluslararası ilişkilere kadar gitmiştir. Örgüt, motosikletli suikast timi ile işledikleri cinayetlerle bilinmektedir.
2017 yılından önce mafya Bilal Yaman ile birlikte çalışan Barış Boyun, Bilal Yaman'ın 2017 yılında tutuklanmasıyla içinde bulunduğu organize suç örgütünün lideri konumuna gelmiştir. Savcılık iddianamesine bağlı olarak örgütün mali ihtiyacı silah kaçakçılığı, yasadışı bahis ve uyuşturucu ticareti ile sağlanır.
Daltonlar Çetesi, sosyal medya hesapları üzerinden propaganda yapmıştır. Ayrıca, Anadolu kasabalarından gelen 20 ila 25 yaşları arasındaki gençleri çeteye tetikçi olarak almıştır.
Barış Boyun kimin adamı sorgusu da oldukça merak edilir. Ancak bu konu ile ilgili yalnızca Barış Boyun’un çetesinin kendisine bağlı olduğu bilgisi kesin bir bilgidir. 
Barış Boyun nereli? Barış Boyun’un Malatyalı olduğu bilinir.
Barış Boyun’un İtalya’da serbest bırakıldığı haberleri de çıkmıştır. Bu nedenle Barış Boyun iade edilecek mi? sorusu da merak konusu olmuştur. Ancak bu konu hakkında haber çıkmamıştır.
Barış Boyun Ne İş Yapıyor?Mafya Barış Boyun kimdir? Ne iş yapıyor? soruları sıklıkla araştırılır. 40 yaşındaki suç örgütü lideri Barış Boyun, kırmızı bültenle aranan bir suç örgütü lideri olarak tanınır. Ticaretle uğraştığı bilinen Barış Boyun’un inşaat sektörü ve daha birçok farklı alandaki sektörlerle ilgili şirketi olduğunu bilinir.
Barış Boyun ÇetesiBarış Boyun Çetesi, 10 cinayetten sorumludur. Örgütün medya ile paylaşılan yani bilinen ilk cinayeti 21 Ekim 2021'de yaşanmıştır. Kubilay Küçükaslan bir restorandan çıkarken Daltonlar Çetesi tarafından öldürülmüştür.
16 Nisan 2022 yılında Kasımpaşaspor'un tribün lideri olan Yüksel Usta Hüseyin, Barış Boyun Çetesi’nin motosikletli timi tarafından öldürülmüştür. Yüksel Usta Hüseyin’in, Emrah Ayverdi Çetesine de mensup olduğu bilinir.
Sırbistan'da hareket eden büyük uyuşturucu çetesi Skaljari'nin yöneticileri arasındaki isimlerden Jovan Vukotiç, 8 Eylül 2022 tarihinde Daltonlar Çetesinin motosikletli adamları tarafından öldürülmüştür.
22 Eylül 2022 tarihinde İstanbul'da oldukça popüler bir gece kulübünde çalışan Yasin Keskin, Daltonlar Çetesi’nin tetikçileri tarafından kulübün önünde ateşli silah ile öldürülmüştür. Saldırının Halil Ay liderliğindeki Anucur Çetesine yönelik olduğu bilinir.
Ferhat Mardin'in örgütünden olan Halil Güzel isimli kişi 15 Ekim 2022 tarihinde Barış Boyun çetesi tarafından Bahçelievler'de öldürülmüştür.
Başka bir suç örgütüne üye olan Murat Fırat Canlı isimli kişi 20 Kasım 2022 tarihinde  Beyoğlu'nda öldürülmüştür.
18 Ekim 2022 tarihinde Barış Boyun'un çetesinden olan Edip Yalçın Gürcistan'da nedeni bilinmeyen bir saldırıda öldürülmüştür.
19 Aralık 2022 tarihinde Anucur Çetesi, Daltonlar Çetesine silahlı saldırı düzenlemiştir. Saldırı sonucunda Barış Boyun Çetesi’nden olan Mehmet Emin Kalkan öldürülmüştür.
24 Aralık 2022’de İstanbul’un Kağıthane ilçesinde Daltonlar Çetesi, Anucur Çetesine bağlı bir kafeye motosikletli adamları ile saldırı düzenlemiştir. Saldırıda olayla ilgisi olmayan Kur'an kursu hocası Ramazan Arslan ölmüştür.
14 Ocak 2023 tarihinde Daltonlar Çetesi Haliç Köprüsü üzerinde Anucur Çetesi lideri Halil Ay'a ateşli silahla saldırmıştır. Halil Ay canlı kalırken Halil Ay'ın yanındaki Cumali Arslan öldürülmüştür.
2 Şubat 2023 tarihinde oto galerici Ferhat Yeşilkaya Şişli'de “Daltonlar” tarafından öldürülmüştür.
23 Mayıs 2023 yılında Barış Boyun'un çetesine bağlı Emircan Yılmaz Abhazya'da nedeni bilinmeyen bir saldırıda öldürülmüştür.
6 Ağustos 2023 tarihinde Fransa'da kaçak olan Halil Ay, saklandığı çiftlikte Daltonlar Çetesi mensubu Gülbey Dilsiz tarafından saldırıya uğramıştır. Saldırıda Halil Ay ve Gülbey Dilsiz öldürülmüştür.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ