Başkan Akın'dan Ankara çıkarması

29.08.2023 - Salı 15:04

'' HER ZAMAN UMUT OLMUŞTUR'' 

Türkiye Değişim Partisi (TDP) SAKARYA İl Başkanı İlhan Akın, Ankara'da   ziyaretler gerçekleştirdi. TDP İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Başkan Akın ilk önce  2023 Türkiye Genel Seçimlerinde kurucusu olduğu TDP'den ayrılarak Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili seçilen Mustafa Sarıgül'ü ziyaret etti. Başkan Akın, '' Sayın vekilimiz ile hasret giderdik. Türkiye ve Sakarya için daha iyi neler yapabiliriz diye konuştuk. Başkanımız her zaman ülke sevdalısı olmuştur. Onun yolu bizlere her zaman umut olmuştur.'' dedi.


YEREL SEÇİMLER ÖNCESİ HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR!

Başkan Akın daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Türkiye Büyük Millet Meclisinde  ziyaret etti.  Kılıçdaroğlu, nazik ziyaretinden dolayı Akın'a teşekkür etti. Akın, 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi yapılan ziyaretin Türkiye ve Sakarya'nın geleceğinde önemli bir rol oynayacağını belirtti.

Akın, ziyaret esnasında şunları söyledi: '' 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerçekleştirdiğimiz ziyaretler yerel seçimler öncesinde hayati önem taşıyor. Bugün Sakarya için bir dönüm noktası olacak. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Milletvekilimiz Mustafa Sarıgül'e misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederim.''

 

ADA 54 HABER - EDİTÖR

YORUM YAZ