Başkan Kocaman projeleri anlattı

28.03.2024 - Perşembe 17:14

CİDDİ YATIRIMLAR YAPILDIKartepe Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Kocaman, Emekevler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorularını yanıtlayan Başkan Kocaman, “Halen çok genç bir ilçeyiz. Belde zamanından kalma geniş coğrafya içerisinde yerleşim yerleri oluştu. Dağınık bir ilçe olmamıza rağmen güçlü bir ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 2009 yılından bu yana ilçemizin gelişmesi noktasında ciddi yatırımlar yapıldı. Son beş yılda yapılan yatırımlarla kentimiz çok önemli bir mesafe almıştır” dedi.

İLÇE İÇİN ÇOK ÖNEMLİ PROJE“Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz tarafından Uluslararası Fuar Merkezi Kartepe’de kurulacak” diyen Kocaman, “Bu merkez için 320 dönüm arazi satın alındı. Proje önümüzdeki dönem başlayacak. 1 Milyar TL’lik proje. Bu proje Kartepemizin gelişmesine çok önemli katkı verecek. Körfez-Kartepe arasında metro yapılacak.
YENİ DÖNEMDE AVM YAPACAĞIZBurada amaç trafiğin azalması. Yapılan her yatırım geleceğimize yatırımdır. Kendimi bildim bileli Kartepe Teleferiği konuşuluyordu. Şimdi teleferik yapılarak hizmete girdi. Kartepemize metronun gelmesi ilçemizin gelişmesinde çok büyük katkı verecek. Belediye olarak ek hizmet binası yaptık. Bu binanın hemen önüne 70 dönüm araziye AVM yeni dönemde yapacağız. Ek hizmet binamız Afet Merkezi olarak hizmet verecek şekilde yapıldı” diye konuştu.

YORUM YAZ