Bekaert, birleşimi kutladı

03.05.2024 - Cuma 15:13

PASTA KESEREK KUTLADILARBekaert yönetimi tarafından daha güçlü bir Bekaert oluşturulması adına planlanan İzmit ve Kartepe fabrikalarının birleşme kutlamasını gerçekleştirdi. Yapılan kutlamada fabrikaların birleşmesi ile gelen yeni Genel Müdür Erwin Lokere, Finans Müdürü Burcu Birol, Kalite Müdürü Caner Sönmez, ISG Müdürü Emine Polat, Teknoloji Müdürü Ertuğrul Maç, Bakım Müdürü Oğuz Tamer, Operasyonlar Müdürü Çetin Asil İskender, İnsan Kaynakları Müdürü Gamze Özmen katıldı. Bekaert İzmit Fabrikası içerisinde yapılan kutlamada müdürler tarafından konuşma ardından en eski çalışan ve en genç çalışan tarafından pasta kesildi.

BEKAERT İÇİN YENİ BİR SAYFABekaert’ın yeni Genel Müdürü Erwin Lokere yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Hepiniz bu kutlamaya hoş geldiniz. Bu bizim için çok büyük bir adım. Bu aslında verilen iyi bir mesaj. Bütün tedarikçilerimizi, müşterilerimizi etkiliyor olacak. Daha güçlü bir şekilde yolumuza devam ediyor olacağız. Bir önceki dönem oldukça hareketliydi ama amacımız bu hareketliliği stabilize edip yeni bir sayfa ile ilerliyor olmak. Türkiye’de ki durumu biliyoruz ve bunu engelleyemiyoruz. Ama önemli olan Bekaert için yeni bir sayfa açmak.”
AMACIMIZ SAĞLIKLA EVE DÖNMEKGenel Müdür ardından söz alan müdürlerden ISG Müdürü Emine Polat, hayırlı olmasını temenni ederek, “Bekaert Türkiye’nin gücünü herkese göstereceğiz. Büyüyerek gücümüzü daha çok kullanacağız. Amacımız sağlıkla işe gelip sağlıkla eve dönebilmek” ifadelerinde bulundu.
REKABET AVANTAJI YAKALAYACAĞIZTeknoloji Müdürü Ertuğrul Maç, ise “Bundan sonra düzlüğe çıkacağız. Sadece teknoloji açısından bile birçok faydasını göreceğiz. İki fabrikanın teknolojileri farklıydı. Bugüne kadar her iki fabrikanın da güçlerini ortaya çıkarmaya çalıştık ama birleşerek daha güçlü olacağız. Rakiplerimizle bir rekabet avantajı yakalayacağız” şeklinde konuştu.
İKİ FABRİKA MALİ AÇIDAN YORUYORDUFinans Müdürü Burcu Birol ise konuşmasında: “Bugüne kadar her kağıt işini hep iki kere yapmak zorunda kaldık. Bu bizi mali açıdan yormaya başlamıştı. Şimdi tüzel kişi olarak devam edeceğiz. Birçok operasyonu gerçekleştirebilmek için koşarak çalıştık” dedi.
ALDIĞIMIZ GÜÇ İLE UÇACAĞIZSon olarak konuşan Operasyonlar Müdürü Çetin Asil İskender, ise “Diğer birimlerden aldığımız güç ile biz uçacağız. Sadeleştirmeye birleştirmeyi yaparak verimli, başarılı bir şirket olacağız.”

YORUM YAZ