Bugün hangi diziler var? 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü dizileri

01.05.2024 - Çarşamba 10:14

Bugün hangi diziler var Çarşamba günü izleyiciler tarafından araştırılan konulardandır. Peki, bugün hangi diziler var, TV'de bugün hangi diziler var 2024? İşte, Çarşamba günü yayın akışı...
Bir Sevdadır "Bir Aile istiyorum"" TRT 1 Bir Sevdadır hangi gün?" sorusu izleyiciler tarafından sıklıkla araştırılır. TRT1 dizileri arasında yer alan Bir Sevdadır dizisinin bu akşamki bölümü 13. bölümdür. 
Kuruluş Osman "Kuruluş Osman ne zaman, Kuruluş Osman hangi gün?" soruları kişiler tarafından her hafta araştırılıyor. Kuruluş Osman dizisi her hafta Çarşamba günü saat 20.00'de yeni bölümü ile ekranlara geliyor. atv dizileri arasında yer alan Kuruluş Osman dizisinin bu akşamki bölümü 158. bölümdür.
Sandık Kokusu "Sandık Kokusu ne zaman, Sandık Kokusu hangi gün?" soruları sadık izleyici kitlesi tarafından en çok araştırılan konulardandır. Show TV'de yayınlanan Sandık Kokusu dizisinin bugünkü bölümü 20. bölümdür.
Şahane Hayatım "Şahane Hayatım ne zaman, Şahane Hayatım hangi gün?" soruları izleyiciler tarafından arama motorlarında sorgulanır. Dizi, her hafta Çarşamba günü NOW kanalında yayınlanıyor. Şahane Hayatım dizisinin bugünkü bölümü 25. bölümdür. 
Taş Kağıt Makas Kanal D dizileri arasında yer alan Taş Kağıt Makas dizisinin bugünkü bölümü 9. bölümdür.
Rüzgarlı Tepe Kanal 7'de yayınlanan buluşan Rüzgarlı Tepe dizisinin bugünkü bölümü 88. bölümdür. 
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ