Bugün hangi diziler var? 10 Mayıs 2024 Cuma günü dizileri

10.05.2024 - Cuma 10:13

Arjen Gain kanalıyla seyircisiyle buluşan Arjen dizisinin yayınlanacak bölümü 3. bölümdür.
Arka Sokaklar "Arka Sokaklar ne zaman, Arka Sokaklar hangi gün?" soruları sadık izleyici kitlesi tarafından sıkça araştırılıyor. Arka Sokaklar her hafta Cuma günü izleyici ile buluşuyor. Kanal D kanalıyla seyircisiyle buluşan Arka Sokaklar dizisinin yayınlanacak bölümü 674. bölümdür.
Ateş Kuşları "Ateş Kuşları ne zaman, Ateş Kuşları hangi gün?" soruları her hafta araştırılıyor. Ateş Kuşları dizisi her Cuma atv kanalıyla seyircisiyle buluşuyor. atv kanalıyla seyircisiyle buluşan Ateş Kuşları dizisinin bu akşamki bölümü 54. bölümdür. 
Dengeler: Biri Olmak Gain kanalıyla seyircisiyle buluşan Dengeler: Biri Olmak dizisinin yayınlanacak bölümü 5. bölümdür. 
Gaddar NOW kanalıyla seyircisiyle buluşan Gaddar dizisinin yayınlanacak bölümü 16. bölümdür.
Gibi "Gibi hangi gün yeni bölümü yayınlıyor?" sorusu izleyiciler tarafından araştırılıyor. Exxen kanalıyla seyircisiyle buluşan Gibi dizisinin yayınlanacak bölümü 10. bölümdür.
Kara Ağaç Destanı TRT1 dizileri arasında yer alan Kara Ağaç Destanı dizisinin yayınlanacak bölümü 11. bölümdür.
Kızılcık Şerbeti "Kızılcık Şerbeti ne zaman, Kızılcık Şerbeti hangi gün?" soruları izleyiciler tarafından sorgulanıyor. Kızılcık Şerbeti dizisi her hafta Cuma günü saat 20.00'de yayınlanıyor. Show TV kanalıyla seyircisiyle buluşan Kızılcık Şerbeti dizisinin yayınlanacak bölümü 62. bölümdür. 
Yalı Çapkını Yalı Çapkını son bölüm fragmanı yayınlanmasının ardından "Yalı Çapkını hangi gün, Yalı Çapkını ne zaman?" soruları her hafta araştırılan konular arasında yer alıyor.  Star TV kanalıyla seyircisiyle buluşan Yalı Çapkını dizisinin yayınlanacak bölümü 69. bölümdür.
Rüzgarlı Tepe Kanal 7 kanalıyla seyircisiyle buluşan Rüzgarlı Tepe dizisinin yayınlanacak bölümü 95. bölümdür.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ