Bugün hangi diziler var? 18 Nisan 2024 Perşembe günü dizileri

18.04.2024 - Perşembe 14:14

Bugün hangi diziler var Perşembe günü en çok araştırılan konulardandır. İzleyiciler, bu akşam hangi diziler var, TV'de bugün hangi diziler var 2024, 18 Nisan 2024 TV yayın akışı gibi araştırmalar yapıyor. Peki, bugün hangi diziler var? İşte, bugünkü diziler...
Aldatmak Aldatmak Fragman ile izleyicilerini meraklı bir şekilde beklemeye itiyor. atv'de yayınlanan Aldatmak dizisinin bu akşamki bölümü 65. bölümdür.
Hudutsuz Sevda "Hudutsuz Sevda ne zaman, Hudutsuz Sevda hangi gün?" soruları izleyiciler tarafından her hafta arama motorlarında sorgulanır. Dizi, her hafta Perşembe günü saat 20.00'de yayınlanıyor. NOW kanalında seyircisiyle buluşan Hudutsuz Sevda dizisinin bu akşamki bölümü 28. bölümdür.
İnci Taneleri "İnci Taneleri ne zaman, İnci Taneleri hangi gün?" soruları her hafta yeni bölümü bekleyen izleyiciler tarafından sorgulanır. Her Perşembe saat 20.00'de yayınlanan dizi, sadık izleyicisi tarafından heyecanla bekleniyor.  Kanal D dizileri arasında yer alan İnci Taneleri dizisinin bu akşamki bölümü 11. bölümdür.
Kül Masalı "Kül Masalı hangi gün?" sorusuna yanıt aranıyor. Kül Masalı dizisi her hafta Perşembe günü saat 20.00'de ekranlara geliyor. TRT1 dizileri arasında yer alan Kül Masalı dizisinin yayınlanacak bölümü 8. bölümdür.
Sakla Beni "Sakla Beni ne zaman, Sakla Beni hangi gün?" soruları izleyiciler tarafından araştırılıyor. Sakla Beni dizisi, her hafta Perşembe günü 20.00'de ekranlara geliyor. Star TV'de yayınlanan Sakla Beni dizisinin bu akşamki bölümü 24. bölümdür.
Rüzgarlı Tepe Kanal 7 dizileri arasında yer alan Rüzgarlı Tepe dizisinin bugünkü bölümü 79. bölümdür.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ