Bugün hangi diziler var? 19 Nisan 2024 Cuma günü dizileri

19.04.2024 - Cuma 12:13

Bugün hangi diziler var Cuma günü en çok araştırılan konulardandır. İzleyiciler, bu akşam hangi diziler var, TV'de bugün hangi diziler var 2024, 19 Nisan 2024 TV yayın akışı gibi araştırmalar yapıyor. Peki, bugün hangi diziler var? İşte, bugünkü diziler...
Arka Sokaklar "Arka Sokaklar ne zaman, Arka Sokaklar hangi gün?" soruları sadık izleyici kitlesi tarafından sıkça araştırılıyor. Arka Sokaklar her hafta Cuma günü izleyici ile buluşuyor. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar'ın yeni bölümü 671. bölümdür. 
Aşkımız Yeter "Aşkımız Yeter hangi kanalda, ne zaman yayınlanıyor?" soruları izleyiciler tarafından araştırılıyor. Aşkımız Yeter Tabii kanalıyla seyircisiyle buluşuyor. Aşkımız Yeter dizisinin bugünkü bölümü 11-20. bölümdür. 
Ateş Kuşları "Ateş Kuşları ne zaman, Ateş Kuşları hangi gün?" soruları her hafta araştırılıyor. Ateş Kuşları dizisi her Cuma atv kanalıyla seyircisiyle buluşuyor. Ateş Kuşları dizisinin bugünkü bölümü 51. bölümdür.
Dengeler: Biri Olmak "Dengeler ne zaman başlıyor?" sorusu Cihangir Ceyhan'ın yeni dizisini merak edenler tarafından araştırılıyor. Gain platformunda izleyicisi ile buluşan Dengeler: Biri Olmak dizisi bugün ilk bölümü ile yayınlanacak. 
Gaddar NOW kanalında yayınlanan Gaddar dizisinin bu akşamki bölümü 13. bölümdür.
Gibi "Gibi hangi gün yeni bölümü yayınlıyor?" sorusu izleyiciler tarafından araştırılıyor. Dizinin yeni bölümleri Cuma günleri Exxen platformunda yayınlanıyor. Gibi dizisinin bugünkü bölümü 7. bölümdür.
Kara Ağaç Destanı TRT1 dizileri arasında yer alan Kara Ağaç Destanı dizisinin bugünkü bölümü 8. bölümdür.
Kızılcık Şerbeti "Kızılcık Şerbeti ne zaman, Kızılcık Şerbeti hangi gün?" soruları izleyiciler tarafından sorgulanıyor. Kızılcık Şerbeti dizisi her hafta Cuma günü saat 20.00'de yayınlanıyor. Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin bugünkü bölümü 59. bölümdür.
Yalı Çapkını Yalı Çapkını son bölüm fragmanı yayınlanmasının ardından "Yalı Çapkını hangi gün, Yalı Çapkını ne zaman?" soruları her hafta araştırılan konular arasında yer alıyor. Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin bu akşamki bölümü 66. bölümdür.
Rüzgarlı Tepe Kanal 7'de izleyicisi ile buluşan Rüzgarlı Tepe dizisinin bugünkü bölümü 80. bölümdür. 
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ