CHP Kocaeli örgütü bayramlaştı

10.04.2024 - Çarşamba 15:14

CHP İL ÖRGÜTÜ BAYRAMLAŞTI Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl örgütünün bayramlaşma programı CHP İzmit İlçe Başkanlığı önünde gerçekleşti. Bayramlaşma törenine CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı, Muhip Kanko, Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve yönetimi, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve yönetimi, ilçe başkanları ve yönetimleri, CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, CHP Kocaeli İl eski Başkanı Keramettin Gençtürk, eski ve yeni meclis üyeleri, eski başkanlar ile partililer katılım sağladı.
SEÇİMDE ÜÇ BELEDİYE ALDIKBayramlaşmada söz alan İl Başkanı Sarı, “Güzel bir gündeyiz. Bayram barışın güzelliğin olduğu bir gün. Herkesin bayramını kutluyorum. Seçimden sonra üç belediye aldık dördüncüyü de biliyorsunuz adalet sıkıntılarıyla kaybettik ama bugün bayram tüm şehrimizin bayramını kutluyorum” dedi.
İKİ BAYRAMI BİRLİKTE KUTLUYORUZCHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ise şunları söyledi: “ Ramazan bereketiyle geldi bize iki bayramı birden yaşatıyor. Bu güzel duyguyu bize yaşatan sizlere sonsuz teşekkürler ediyoruz. Bayramınızı en içten dileklerimle İzmit İlçe Başkanı olarak kutluyorum ve size çok büyük teşekkür ediyorum. Bugün çok mutlu bir gün, bayramımız var. İki bayramı birlikte kutluyoruz”

YORUM YAZ