CHP Milletvekilleri oylarını kullandı

31.03.2024 - Pazar 15:14

CHP VEKİLLERİ OYLARINI KULLANDISabah 08:00 itibari ile başlayan yerel seçimler oy kullanma işlemleri öğle saatlerine doğru yoğunluk kazanmaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli milletvekilleri ise ikametlerinin bulundukları ilçelerde oylarını kullandılar.
BÜYÜKAKIN İLE AYNI OKULDACHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve adayı Tahir Büyükakın’ın da oy kullandığı Tevfik Sano Arda Anadolu Lisesi’nde oyunu eşi Betül Yıldızlı ve CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan eşliğinde 1163 no’lu sandıkta kullandı.
OY KULLANMAYA DAVET ETTİİzmit Yenimahalle Ortaokulu 1327 No’lu sandıkta oyunu kullanan CHP Milletvekili Prof. Dr. Muhip Kanko’ya ise eşi ve oğlunun beraberinde CHP Kocaeli Milletvekili Yıldızlı, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan eşlik etti. Kanko, sosyal medya paylaşımında “Ailemle birlikte vatandaşlık görevimizi yerine getirmek için oyumuzu kullandık. İzmit'imize, Kocaeli'imize ve ülkemize hayırlı olsun” diyerek Kocaelileri oy kullanarak şehirlerine sahip çıkmaya davet etti.
ÇİLER GEBZE’Lİ SEÇMENİ ZİYARET ETTİCHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Gebze Ayşe Sıdıka Alişan İlkokulu 1336 No’lu sandıkta oyunu kullandı. Eşi Sevgi Çiler ile oyunu kullanan Çiler, vatandaşları oy kullanmaya davet etti. Çiler oy kullanma işlemleri ardından Gebze’li vatandaşları ziyaret ederek sandık görevlilerine başarılar diledi.
 

YORUM YAZ