Derince Belediyesi komisyon üyeleri seçildi

08.04.2024 - Pazartesi 16:14

İLK MECLİS GERÇEKLEŞTİCumhuriyet Halk Partisi’nin ( CHP) Derince Adayı Sertif Gökçe yüzde 48.28 oy olarak Derince Belediye Başkanı seçilmiş ve mazbatası ardından başkanlığı önceki dönem başkanı Zeki Aygün’den devralmıştı. 31 Mart yerel seçimleri ardından başkanlık devri gerçekleşen 2 belediyeden birisi olan Derince Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclisi gerçekleşti. Derince Belediyesi yeni başkanı Sertif Gökçe başkanlığında gerçekleşen meclis İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı ve 19 madde görüşüldü. Yeni dönemin katip üyeleri, başkan vekilleri, encümen üyeleri ve komisyon üyeleri gizli oylama ile seçildi.
GÖKÇE’NİN BAŞKAN VEKİLERİ SEÇİLDİMecliste Belediye Komisyon seçimleri gizli oylama şeklinde gerçekleştirildi. Yapılan oylama sonucunda Meclis asil katip üyeliğine Evrim Gülsoy ve Melih Can Er, yedek katip üyeliklerine Emre Şimşek ile Serhat Tanyıldız, 1. Başkan Vekili Abdurrahman Akgül ve 2. Başkan Vekili Sariye Türk seçildi. Encümen üyeliklerine Ali Günerhan, Ali Avcı ve Hüseyin Parlak encümen üyeliklerine ise Ali Günerhan, Ali Avcı ve Hüseyin Parlak seçildi.
KOMİSYONLAR BELLİ OLDUİmar Komisyon üyeleri: Ünal Ekşi, Ertan Karakaş, Serhat Tanyıldız, Kenan Yalçın, Haluk Akyüz. Plan Bütçe Komisyon üyeleri: Hakan Korel, İsmail Bilgin, Evrim Gülsoy, Arif İpek, Ramazan Bostan. Çevre ve Sağlık Komisyon üyeleri: İbrahim Karnıaçık, Saniye Türk, İsmail Çelik, Züleyha Uslu, Samet Çetin. Eğitim ve Kültür ve Gençlik Spor Komisyon üyeleri: Melih Can Er, Abdurrahman Akgül, 3- Saniye Türk, Mustafa Kaçmaz, Mutlu Karakaş. Çeşitli İşler Komisyonu üyeleri: Asuman Ekerer, İsmail Çelik, Yunus Emre Şimşek, Hıdır Aydın, Ayhan Aksoy. Marmara Belediyeler Birliği üyeleri: 1- Mehmet Nuri Paşa 2- Hüseyin Parlak (Yedek)

YORUM YAZ