Dünya devinde skandal olay! 3 altyapı oyuncusu cinsel istismar nedeniyle tutuklandı

15.09.2023 - Cuma 05:32

İspanyol polisinin Real Madrid'in ismi açıklanmayan en az üç altyapı oyuncusunu, reşit olmayan bir kişinin yer aldığı cinsel içerikli bir videoyu dağıttıkları iddiasıyla tutukladığını duyurdu.

Real Madrid yetkililerinden şimdilik herhangi bir yorum gelmedi.

El Confidencial gazetesi, daha önce soruşturma kaynaklarına dayandırdığı haberinde, tutuklananların altyapı akademisi, yedek takım ve üçüncü takımdan üç oyuncu olduğunu ve davanın, reşit olmayan kurbanın annesi tarafından 6 Eylül'de Kanarya Adalarında polise yapılan şikâyetten kaynaklandığını bildirmişti.

Habere göre, soruşturmanın ana konusu, 16 yaşındaki mağdurla cinsel ilişkisini kaydettiği iddia edilen Real Madrid C (İspanyol kulübünün üçüncü takımı) oyuncusu! Cadena SER radyosu ise ilişkininin rızaya dayalı olduğunu bildirdi.

El Confidencial ve Cadena SER'in haberine göre, diğer iki oyuncunun videoyu çocuğun rızası olmadan mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp üzerinden paylaştığı iddia edildi.

Üç oyuncu da bu sabah Madrid'de gözaltına alındı. Üç oyuncunun da İspanyol ceza hukukunda "cinsel içerikli sırları ifşa etmek" olarak bilinen suçu işlediklerinden şüpheleniliyor.

YORUM YAZ