Evrim Alasya Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Evrim Alasya Oynadığı Dizi ve Filmler Neler? 

09.03.2024 - Cumartesi 00:13

Her rolünde isminden söz etmeyi başaran Evrim Alasya kimdir? Evrim Alasya Kıvılcım rolü ile son zamanların sıkça merak edilen isimleri arasında yerini almasıyla arama motorlarında Evrim Alasya kaç yaşında, Evrim Alasya nereli, Evrim Alasya burcu ne, Evrim Alasya evli mi, Evrim Alasya çocuğu var mı gibi sorular araştırılmaya başlanmıştır. İşte Evrim Alasya biyografisi…
Evrim Alasya Kimdir?Evrim Alasya, 2 Ağustos 1979 tarihinde İzmir'de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro bölümü mezunu olan Evrim Alasya, oyunculuğa ilk olarak 1999 yılında Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda başladı. Birçok farklı projede yer alan Alasya, asıl çıkışını Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yakaladı. Evrim Alasya Emre Kınay ile birlikte oynadığı tiyatro oyunu İki Bekar sayesinde de çokça takip edilmiş ve sevilerek izlenmiştir. Bunun yanında Emre Kınay Evrim Alasya dostluğu da sıkça merak edilmiştir. Çift her röportajda çok yakın arkadaş olduklarını vurgulamıştır.
Kızılcık Şerbeti Evrim Alasya merakını daha da artıran bir hale gelmiştir. Show TV ekranlarında yayınlanan bu dizi, Evrim Alasya’nın Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör gibi oyuncularla oynadığı çok takip edilen bir dizidir. Evrim Alasya Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa'nın annesi Kıvılcım karakterine hayat veriyor.
Evrim Alasya evlilikleri hakkında ise medyada herhangi bir haber yoktur.
Evrim Alasya ile Zeki Alasya'nın bir akrabalığı var mı? Değerli ve rahmetli Zeki Alasya ile bir akrabalığı yoktur. 
Evrim Alasya Nereli, Kaç Yaşında, Boyu ve Kilosu?Evrim Alasya kaç yaşında, boyu, kilosu ne gibi aramalar Evrim Alasya hayranları tarafından sıkça yapılıyor. 
İzmirli olan güzel oyuncu Evrim Alasya, 1.68 boyundadır. 44 yaşında ve 57 kilo olan Evrim Alasya, Aslan burcu ünlüler arasındadır.
Evrim Alasya Tiyatro Oyunları Neler?Evrim Alasya’nın yer aldığı tiyatro oyunları aşağıdaki gibidir:
LokomapüfAndrocles ve AslanMutluluk Dağıtan EskiciMavi Pullu BalıkYel DeğirmeniFırtınaBen Bir KurbağayımKüçük Kız ve YıldızAyrılıkDeli DumrulAtinalı Timon7 Şekspir MüzikaliDon Juan'ın Gecesiİki BekarEvrim Alasya Yer Aldığı Dizi ve Film Projeleri?Evrim Alasya oynadığı diziler ve filmler aşağıdaki gibidir:
2008 - Muro - Fidan2008 - Başka Semtin Çocukları - Evrim2005 - Ihlamurlar Altında - Sema2008 - Gece Sesleri - Neslihan2010 - Gönülçelen - Balçiçek2012 - Muhteşem Yüzyıl - Ayşe Hafsa Sultan'ın gençliği2014 - Benim Adım Gültepe - Suna2015 - Güneşin Kızları - Güneş Yılmaz2018 - Koca Koca Yalanlar - Müjgan2020 - Kırmızı Oda - Meliha Kınık2020 - 2021 - Akrep - Ferda2022 - Kızılcık Şerbeti - Kıvılcım
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ