Fitospan Nedir? Fitospan Şurup İçeriği ve Eczane Fiyatı? Fitospan Öksürük Şurubu Ne İşe Yarar?

13.03.2024 - Çarşamba 23:14

Peki, Fitospan nedir, Fitospan ne için kullanılır, Fitospan fiyat bilgisi nedir?
Fitospan Nedir? Fitospan, içeriğinde bulunan bitkisel özlerle öksürüğü kesme konusunda etkili bir destek sunan bir şuruptur. Bu şurubun içeriğinde yer alan doğal maddeler, sağlığa birçok açıdan faydalı özelliklere sahiptir.
Fitospan bitkisel şurup 100 ml en belirgin özelliği, içeriğindeki bitkisel bileşenlerin öksürüğü hafifletme ve kesme yeteneğidir. Bitkisel özlerin, özellikle solunum sistemi üzerindeki olumlu etkileri, öksürüğün giderilmesine yardımcı olabilir. Ayrıca, bu doğal içeriklerin anti-inflamatuar ve balgam söktürücü özellikleri, solunum yollarını rahatlatmaya ve temizlemeye yönelik olabilir.
Fitospan Bitkisel Şurup İçeriğiFitospan içeriği, sağlığa faydalı birçok bitkisel ekstreyi içerir. İşte, Fitospan şurup içeriği…
Tıbbi Nane Ekstresi (Mentha piperita): 30 mgÜzüm Ekstresi (Vitis vinifera): 30 mgZencefil Ekstresi (Zingiber officinale): 30 mgZalumba Kökü Ekstresi (Curcuma zedoaria): 30 mgDarıfülfül Ekstresi (Piper longum): 60 mgGalanya Ekstresi (Alpinia galanga): 90 mgZerdeçal Ekstresi (Curcuma longa): 90 mgFesleğen Ekstresi (Ocimum basilicum): 150 mgKarabiber Ekstresi (Piper nigrum): (Miktar belirtilmemiş)Meyan Kökü Ekstresi (Glycyrrhiza glabra): 825 mgFitospan Kullanım TalimatıBitkisel öksürük şurubu Fitospan kullanım talimatı, bu ilacı kullanacak olan kişiler tarafından merak edilir. Fitospan öksürük şurubu günde 3 defa 10ml kullanılmalıdır. Günde 3 defa 10ml alınması önerilir.
Fitospan Yan Etkileri Var Mı?Fitospan bitkisel şurup ve Fitospan pastil, bildirilmiş hiçbir yan etki ve toksit etkisi yoktur. Fitospan öksürük şurubu kullananlar, herhangi bir toksik yan etki ile karşı karşıya kalmaz. 
Fitospan Şurup FiyatFitospan fiyat bilgisi, bu ilacı kullanacak kişiler tarafından sıklıkla araştırılır. Ancak Fitospan şurup fiyat bilgisi, eczaneler ve online satış siteleri arasında değişkenlik gösterebilir. Fitospan eczane fiyatı ortalama olarak 175 TL civarındadır.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ