Gaddar'ın Veteriner Leyla'sı Kimdir? Buse Meral Kimdir, Kaç Yaşında? Buse Meral Hangi Dizilerde Oynadı?

05.04.2024 - Cuma 20:13

"Gaddar veteriner Leyla kimdir, Buse Meral kimdir, Gaddar oyuncuları arasına katılan Buse Meral kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?" araştırmaları izleyiciler tarafından yapılıyor. İşte, Buse Meral hakkında merak edilenler...
Gaddar Veteriner Leyla Kimdir?Gaddar Leyla rolüne Buse Meral hayat veriyor. Enver şahane bir düğünle evleneceklerini zannederken Ekber’in mani olmak için başka bir planı daha olduğu ortaya çıktı. Müdür Dağhan’ın Leyla’yla bağlantısını öğrenince harekete geçti. Müdür Necdet’e ait bir bilgisayarı ele geçirmek istedi ama bilgisayarı arayan başkaları da olduğu ve hepsinin Leyla’nın peşine düştüğü ortaya çıktı. Dağhan babasını öldürdüğü için Leyla’ya karşı vicdan azabı duymaya başladı. Bu yüzden hem veteriner kız Leyla’yı korumaya hem de bilgisayarı bulmaya mecbur kaldı.
Buse Meral Kimdir?Buse Meral, 25 Temmuz 1999 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 24 yaşındaki Buse Meral, oyunculuk kariyerine genç yaşta adım atmıştır. Meral, lise eğitimini İstanbul Eyüpsultan Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. İlk kez televizyon ekranlarında 2018'de yayınlanan Ege’nin Hamsisi dizisiyle tanınmaya başladı.
Reklam dünyasında da adını duyuran güzel oyuncu, birçok markanın reklamlarında yer aldı. Buse Meral, oyunculuk kariyerine ek olarak Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı. Şu anda eğitimine devam eden Meral, Vermem Seni Ellere dizisinde başarılı performans sergiledi. Son olarak Aşka Düşman dizisinde izleyici karşısına çıkan Buse Meral, şimdi ise yeni projesi Gaddar dizisiyle ekranlara dönüyor.
Buse Meral'in Oynadığı DizilerSevilen KaradenizDestanEge’nin HamsisiAşka DüşmanGaddarVermem Seni Ellere
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ