Karaağaç Destanı Sultan Kimdir, Gerçek Adı Ne? Meltem Akçöl Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hangi Dizilerde Rol Aldı? Meltem Akçöl Instagram Hesabı

22.03.2024 - Cuma 16:14

Karaağaç Destanı Sultan Kim?Güzel oyuncu Meltem Akçöl, Karaağaç Destanı dizisinde Sultan karakterine hayat veriyor. Sultan, baba topraklarının özlemini çeken, kararlı ve cesur bir genç kız olarak tanımlanıyor. Ömer'in hayal kırıklığına uğramasına neden olan gelişmelerin ardından Sultan'ın nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oluyor.
Meltem Akçöl Kimdir?Meltem Akçöl, 2001 yılında İstanbul'da doğmuştur. Sosyal medya fenomeni olarak da bilinen Akçöl, özellikle paylaştığı videolarla dikkatleri üzerine çekmiştir. Fotoğraf çekmek ve keşifler yapmak konusunda tutkulu olan genç oyuncu, oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Gülcemal, Duy Beni, Kırık Hayatlar gibi projelerde rol almıştır.
Meltem Akçöl Hangi Dizilerde Oynadı?Meltem Akçöl, oyunculuk kariyerine çeşitli projelerde yer alarak başlamıştır. Gülcemal dizisinde İpek karakteriyle, Duy Beni dizisinde Hazal Demir karakteriyle ve Kırık Hayatlar dizisinde Deniz Yılmaz karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır. Şu anda ise TRT 1'de yayınlanan Karaağaç Destanı dizisinde Sultan karakterini canlandırmaktadır.
MELTEM AKÇÖL INSTAGRAM HESABINI İÇİN TIKLAYIN
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ