Karayolunda teyakkuz

07.04.2024 - Pazar 19:13

VATANDAŞLAR YOLA KOYULDU9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla vatandaşlar yola çıkmaya başladı. Kimisi ailesinin yanına bayram iznine giderken kimisi de tatil beldeleri için yola çıkıyor. Çoğu yerde bayram trafiği yaşanırken Kocaeli'de de kazaların önüne geçmek için yoğun tedbir alınıyor. Otoyol boyunca radarlı hız kontrolleri yapılırken, elektronik tabelalarla sürücülere hız limitlerine ve trafik kurallarına uymaları yönünde uyarılar yapılıyor.
VALİ, UYGULAMA NOKTASINA GİTTİKocaeli Valisi Seddar Yavuz'da Gebze'de emniyet trafik uygulama noktasını ziyaret etti. Yavuz, denetim noktasında durdurulan araçların sürücülerine trafik kuralları ve emniyet kemerinin önemi hatırlattı. Denetimleri gerçekleştiren jandarma ve polis ekiplerinin bayramını da kutlayan Vali Yavuz'a İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt ve İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman eşlik ederek vatandaşlara uyarılarda bulunarak hediye verdi.
HER TÜRLÜ TEDBİR ALINDIHer türlü trafik tedbirinin alındığını belirten Vali Seddar Yavuz, “Özellikle havadan, karadan her türlü denetimi gerçekleştiriyoruz. Şuan itibariyle 477 personel ve 118 ekiple her gün sahadayız. Yollarımızda ciddi trafik var. Vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içerisinde yuvalarına kavuşmalarını diliyoruz. Trafik kurallarına uymalarını, yorgun ve uykusuz yola çıkmamalarını, aşırı süratten kaçınmalarını, emniyet kemeri takmalarını hatırlatıyoruz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ