Kim Milyoner Olmak İster Yarışmacı Berk Göktaş Kimdir? Berk Göktaş Kaç Yaşında, Nereli, Ne Okuyor? Berk Göktaş Ne Kadar Kazandı?

22.03.2024 - Cuma 17:14

Berk Göktaş Kimdir?Berk Göktaş, Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde ikinci sınıf öğrencisi olan bir gençtir. 19 yaşında olan Berk Göktaş, Türkiye genelinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) 71. sırayı elde etmiştir. Fizik ve uzay alanlarına olan ilgisiyle bilinen Berk Göktaş, yurt dışında yüksek lisans yapmak istiyor.
Berk Göktaş'ın Yarışmadaki PerformansıBerk Göktaş, "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasına İstanbul'dan katılmıştır. Yarışma esnasında başarılı bir performans sergileyerek ardı ardına doğru cevaplar vermiş ve 1 milyon TL değerindeki soruyu doğru cevaplayarak 5 milyonluk soruyu açtırmaya hak kazandı. 
5 Milyonluk SoruBerk Göktaş'ın 5 milyonluk soruyu açtırmaya hak kazandığı yarışmada karşısına çıkan soru, TBMM'nin birinci dönem milletvekillerinden birinin ilini doğru eşleştirmeyi gerektiren bir sorudur. Berk Göktaş, bu soruya doğru cevap vererek büyük bir başarı elde etmiştir.
Berk Göktaş'ın 5 milyonluk soruya vereceği cevap ve yarışmadaki performansı, "Kim Milyoner Olmak İster?" programının yeni bölümünde atv ekranlarında izleyicilerle buluşacak.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ