Kimler Geldi Kimler Geçti Dizi Ne Zaman Yayınlanacak? Kimler Geldi Kimler Geçti Oyuncuları Kimler? Kimler Geldi Kimler Geçti Dizi Konusu Ne?

15.04.2024 - Pazartesi 16:13

Kimler Geldi Kimler Geçti Dizi fragman yayınlamasının ardından izleyiciler tarafından "Kimler Geldi Kimler Geçti Dizi ne zaman? Kimler Geldi Kimler Geçti oyuncuları kimler? Kimler Geldi Kimler Geçti Netflix ne zaman çıkacak? Kimler Geldi Kimler Geçti Dizi konusu ne?" sorularını araştırmaya başladı.
Netflix'in yeni dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti, dikkat çekici bir oyuncu kadrosu ve iddialı konusuyla öne çıkıyor. Serenay Sarıkaya, Boran Kuzum ve Metin Akdülger gibi tanınmış isimlerin başrollerini paylaştığı dizi, izleyicilerin merakla beklediği yapımlar arasında yer alıyor. İşte, Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi hakkında merak edilenler...
Kimler Geldi Kimler Geçti Oyuncuları Kimler?Ece Yörenç'in kaleme aldığı ve Bertan Başaran'ın yönetmenliğini üstlendiği bu yapımda, Ay Yapım imzası bulunuyor. Serenay Sarıkaya'nın avukat karakteriyle ekranlara dönüş yapacağı dizi, Hakan Kurtaş, Ahmet Rıfat Şungar, Meriç Aral, Bade İşçil, Esra Ruşan ve Efe Tunçer gibi tanınmış sanatçıların da yer aldığı bir kadroya sahip.
Kimler Geldi Kimler Geçti Dizi Konusu Ne?Kimler Geldi Kimler Geçti, ilişkilerin çeşitli yönlerine eğlenceli bir bakış sunuyor. Dizide, başarılı bir avukat olan Leyla Taylan'ın hikayesine odaklanılıyor, Leyla'nın ilk aşkının yaralarını sarmaya çalışmasıyla başlayan bir dizi olaylar zinciri izleyiciyi bekliyor. Leyla, yıllar sonra flört dünyasına geri dönüş yaparken, ilişkilerde başarısız bir koleksiyoner olan Cem Murathan ile karşılaşıyor, bu karşılaşma olayların seyrini değiştiriyor.
Kimler Geldi Kimler Geçti Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?Kimler Geldi Kimler Geçti Netflix yayın tarihi resmi hesabı Youtube kanalından duyuruldu. Bunun üzerine izleyiciler meraklı bir şekilde araştırma yapmaya başladı. Dizi, 9 Mayıs'ta izleyicilerle buluşacak. 
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ