Kirli Sepeti Ece Kim, Gerçek Adı Ne? Sevcan Yaşar Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hangi Dizilerde Rol Aldı?

07.04.2024 - Pazar 22:14

Kirli Sepeti Ece Kimdir?Kirli Sepeti'nde Ece karakteri, Levent'in eski sevgilisi olarak diziye dahil olur. Sevcan Yaşar, bu karaktere can vererek izleyicilerin ilgisini üzerine çeker. Yasemin'in kaçırılması olayıyla ilişkilendirilen Ece, dizi boyunca yaşanan olayların merkezinde yer alır. Hayriye'nin karşılaştığı zorluklar ve yaşadığı hayal kırıklıklarıyla Ece'nin etkisi giderek artar, bu da dizinin temposunu yükseltir.
Sevcan Yaşar Kimdir?Sevcan Yaşar, 8 Şubat 1990 tarihinde dünyaya gelmiştir. Mankenlik ve oyunculuk alanlarında kariyer yapmış olan Yaşar, 23. Miss Model of Turkey birincisi unvanına sahiptir ve Çin'de düzenlenen Miss Model of World yarışmasını kazanmıştır. Eğitimini Ege Üniversitesi Biyoloji Bölümü'nde tamamlayan Sevcan Yaşar, İstanbul'a taşınarak oyunculuk serüvenine başlamıştır. Burada aldığı eğitimlerle kendini geliştiren Yaşar, son olarak Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitimine devam etmektedir.
Sevcan Yaşar'ın oyunculuk kariyeri boyunca yer aldığı bazı diziler ise şunlardır:
"Kayıp Şehir""Böyle Bitmesin" - Sevda"Aramızda Kalsın" - Nehir"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" - Esra Boran"Bahtiyar Ölmez" - Nisan Ölmez"Erkenci Kuş" - Aylin Yüksel"Yalı Çapkını""Kirli Sepeti" - Ece
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ