Kirli Sepeti Levent Kimdir? Furkan Palalı Kimdir ve Kaç Yaşında?

07.04.2024 - Pazar 22:14

Kirli Sepeti Levent Kimdir?Fox TV'de yayınlanan ve büyük ilgi gören Kirli Sepeti dizisinde Ceren Moray'ın canlandırdığı Hayriye karakterine eşlik eden isim Furkan Palalı'dır. Dizideki karakteri Levent ile izleyicilerin karşısına çıkan Furkan Palalı, dizinin kadrosunu genişleten önemli bir oyuncu olarak dikkat çekmektedir. Kirli Sepeti Levent karakteri, dizinin ilerleyen bölümlerinde nasıl bir rol üstleneceği merakla beklenmektedir.
Furkan Palalı Kimdir ?Furkan Palalı, 27 Ekim 1986 tarihinde Konya'da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra basketbol kariyerine Konyaspor'un altyapısında başlamış ve burada 7 yıl boyunca başarılı bir performans sergilemiştir. Daha sonra Tofaş Kulübü'ne transfer olarak basketbol kariyerine devam etmiş ve bu alanda da başarılı olmuştur.
Üniversite eğitimini Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde tamamlayan Furkan Palalı, aynı zamanda yaratıcı drama eğitimi ve tiyatro oyunculuğu eğitimi almıştır. Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünde yüksek lisans yapmıştır.
Oyunculuk kariyerine 2011 yılında Best Model of Turkey ve Best Model of the World seçilerek başlamıştır. Daha sonra televizyon dizilerinde ve filmlerde çeşitli rollerde yer almıştır. Bazı önemli projelerindeki başrolleri ise "Son Yaz," "Aşk Emek İster," "No:309," "Bir Mucize Olsun," ve "Bir Zamanlar Çukurova" gibi yapımlardır.
Furkan Palalı, 2020 yılında Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde Yılın En İyi Erkek Oyuncusu Ödülü'nü kazanmıştır.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ