Kızılcık Şerbeti Azra Kim, Gerçek Adı Nedir? Sema Öztürk Kimdir, Kaç Yaşında Nereli?

09.03.2024 - Cumartesi 00:13

Sema Öztürk Kimdir?Sema Öztürk, 23 Haziran 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş bir oyuncudur. Oyunculuğa ilk olarak 1992 tarihinde  "Mahallenin Muhtarları" dizisinde Yasemin karakteriyle başlamıştır. Uzun yıllar boyunca Türk televizyonlarının en sevilen dizilerinde rol almıştır. "Kara Melek," "Ayrılsak da Beraberiz," "Melekler Adası," ve "Hacı" gibi birçok önemli yapımın kadrosunda yer almış ve başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmiştir.
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Sema Öztürk Kızılcık Şerbeti dizisinde Azra karakterini canlandıracak. Azra'nın hikayesi, Rahimcan Kapkap'ın hayat verdiği Metehan karakteriyle ilgili önemli gelişmelere sahne olacak gibi görünüyor. Metehan'ın karakteri, dizinin önceki bölümlerinde Mihri'nin aşk ilanına olumsuz yanıt vermiş, son bölümde ise Mihri'nin değişen hali karşısında etkilenmiştir.
Sema Öztürk'ün Kızılcık Şerbeti dizisindeki performansı ve Azra karakterinin hikayesi izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Dizi severler, bu heyecan verici yapımı ilgiyle takip etmeye devam edeceklerdir.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ