Kızılcık Şerbeti Dizisinin Doğa’sı Sıla Türkoğlu Kimdir?

09.03.2024 - Cumartesi 00:13

Peki, Sıla Türkoğlu kimdir? Sıla Türkoğlu kaç yaşında boyu kaç? Sıla Türkoğlu kaç kilo? Sıla Türkoğlu aslen nereli? Sıla Türkoğlu ne mezunu?
Sıla Türkoğlu hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakteri merak edildi. Dizide Doğa’yı Sıla Türkoğlu canlandırıyor. Sıla Türkoğlu'nun hayatı merak ediliyor. Sevilen oyuncular arasında yer alan Sıla Türkoğlu, birçok dizi ve filmde rol aldı. İşte Sıla Türkoğlu hakkında bilgiler...
Sıla Türkoğlu Kimdir?Sıla Türkoğlu kaç yaşında sorusu sıkça araştırılan konulardandır. 18 Nisan 1999’da doğan Sıla Türkoğlu, 24 yaşındadır. Sıla Türkoğlu nereli sorgusu da Kızılcık Şerbeti’nin başrolü Sıla Türkoğlu hakkında merak edilen konulardandır. Sıla Türkoğlu, İzmir’in Bornova ilçesinde doğmuştur. Memleketi Bornova’dır.
Oyunculuğa 2018’de Ağlama Anne dizisindeki rolü ile adım atmıştır. 2019 yılında, Yemin dizisinde Suna karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu, 2020 yılında Kanal 7'deki Emanet dizisinde Seher karakterini canlandırarak başrolü oynamıştır. 2022 yılında yayın hayatına başlayan Emanet dizisinden ise 416. Bölümde ayrılmıştır. Şimdilerde ise, 2022’den itibaren Show TV ekranlarında yayın hayatı devam eden Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa Korkmaz rolü ile yer alıyor ve reytinglerin tavan yaptığı bu dizide yıldızını parlatıyor. Bu nedenle de 2023’te düzenlenen 49. Altın Kelebek Ödüllerinde Yıldızı Parlayanlar ödülüne layık görülmüştür.
Sıla Türkoğlu Boyu, Kilosu ve Burcu Nedir?1999’un 18 Nisan’ında doğan Sıla Türkoğlu, koç burcu ünlüler arasındadır. Sıla Türkoğlu boyu, 1.68’dir. 55 kg olduğu bilinir.
Sıla Türkoğlu DizileriSıla Türkoğlu oynadığı diziler ve filmler de merak edilir. Sıla Türkoğlu’nun oynadığı sinema filmi olmamasına karşın, oynadığı diziler aşağıdaki gibidir:
·         2018 - Ağlama Anne – Alev 
·         2019 – Yemin – Suna Tarhun
·         2020 - 2022- Emanet – Seher Kırımlı
·         2022 – Günümüz – Doğa Korkmaz
Kızılcık Şerbeti 'Doğa' Kimdir?Peki, Kızılcık Şerbeti Doğa kimdir? Kızılcık Şerbeti Doğa, Kıvılcım'ın kızıdır. İdealist ve çalışkan karakteri ile annesine çok benzeyen Doğa, annesinin müdür olduğu okuldan birincilikte mezun olmuştur. Ardından üniversitede dişçilik fakültesini tam burslu kazanan Doğa, okuluna devam etmez. Annesinden de çok çekinir. Annesi onun için değerlidir ancak Fatih'le olan birlikteliğini de bitirmek istemez. Birlikteliğini saklar.
Kızılcık Şerbeti Doğa, Fatih ile arasındaki aşkı çok ağır basar. Annesinin ne diyeceğini umursamadan Fatih’le evlenen Doğa, başına geleceklerden habersizdir. Doğa ve Fatih ilişkisinin ardından iki tarafın da farkı kültürdeki ailelerinin hikayesi anlatılır.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ