Kızılcık Şerbeti Sibel Kimdir gerçek adı ne? Rüya Coriç kimdir, kaç yaşında, nereli?

09.03.2024 - Cumartesi 00:13

Kızılcık Şerbeti dizisindeki Sibel karakteriyle ilgili merak edilenler ve Rüya Coriç kimdir? İşte bu soruların yanıtı haberimizde.... 
Kızılcık Şerbeti Sibel Kimdir, Gerçek Adı Ne?Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, diziye konuk oyuncu olarak katılan Rüya Coriç, Sibel karakterine hayat veriyor. Sibel, Rüzgar'ın eski sevgilisi olarak karşımıza çıkıyor ve Rüzgar'a zor anlar yaşatıyor. Rüzgar, Sibel konusunda Nursema'dan destek alıyor.
Rüya Coriç Kimdir?Rüya Coriç, 1996 yılında Sırbistan'da doğdu. Türkiye'de ise 2019 yılında Best Model Of Turkey yarışmasına katılarak dikkatleri üzerine çekti. Nişantaşı Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon alanında eğitim gördü. Kariyerine sunuculukla başlayan Coriç, Tv100 kanalında yayınlanan "100'de 100 Hayatlar" programında sunuculuk yaparak televizyon dünyasına adım attı.
Oyunculuk kariyerine 2016 yılında "Deliormanlı" filmiyle adım atan Coriç, daha sonra "Aşk Yeniden", "Kimse Bilmez", "Emanet", "Altın Kupa", "Köy Düğünü" gibi birçok film ve dizide rol aldı. Yeni projelerde de aktif olarak yer almayı sürdürüyor. Rüya Coriç son olarak Kızılcık Şerbeti'nde Sibel karakteri ile seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. 
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ