Milli Eğitim Bakanı Tekin, Sakarya'da öğretmenlerle buluştu:

25.09.2024 - Çarşamba 07:27

 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Bakanlık olarak hayata geçirdiğimiz politikaların karşılık bulabilmesi için öğretmenler başta olmak üzere diğer eğitim paydaşlarıyla her zaman istişare etmeyi, onların önerileri doğrultusunda projelerimizi hayata geçirmeyi ve bu kültürle hareket etmeyi çok önemsiyoruz." dedi.

Tekin, kentteki temasları kapsamında Sakarya Öğretmenevi'nde Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli eğitici öğretmenleri ile TEKNOFEST ve TÜBİTAK proje koordinatörleriyle bir araya geldi.

Öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinleyerek sorularını yanıtlayan Tekin, kendisini en rahat hissettiği yerin, eğitimcilerle buluştuğu yerler olduğunu söyledi.

Gerek bu tür buluşmalarda gerekse okul ziyaretlerinde binlerce öğretmenle bir araya geldiklerini anlatan Tekin, "Bakanlık olarak hayata geçirdiğimiz politikaların karşılık bulabilmesi için öğretmenler başta olmak üzere diğer eğitim paydaşlarıyla her zaman istişare etmeyi, onların önerileri doğrultusunda projelerimizi hayata geçirmeyi ve bu kültürle hareket etmeyi çok önemsiyoruz." dedi.

YORUM YAZ