Ölümlü Dünya 2 filmi, Netflix'e eklendi! Mermer Ailesi ile Macera Devam Ediyor | Ölümlü Dünya 2 Fragmanı

05.05.2024 - Pazar 14:13

Ölümlü Dünya 2 filmi, 1 Aralık 2023'te sinemalarda gösterime girdi ve 1,6 milyon seyirci tarafından izlendi. Şimdi ise bu son dönemin en merak edilen komedi filmlerinden biri olan Ölümlü Dünya 2, Netflix Türkiye kütüphanesine eklendi. Artık Netflix üzerinden bu filmi izleyebilirsiniz.
Ali Atay'ın yönetmenliğini üstlendiği Ölümlü Dünya 2 filmi, dikkat çekici bir oyuncu kadrosuna sahip. Senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin birlikte kaleme aldığı filmde Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak, Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ve Reha Özcan gibi tanınmış oyuncular yer alıyor.
Aralık ayında sinemalarda gösterime giren Ölümlü Dünya 2, kısa sürede büyük bir başarı elde etti. Sadece bir ay içinde 1.470.913 seyirci tarafından izlenerek 2023'ün Türkiye'deki en popüler beşinci sinema filmi oldu. Film, 2024 boyunca gösterimde kaldığı 18 haftada toplamda 1.655.764 seyirciye ulaştı.
Ölümlü Dünya 2 KonusuÖlümlü Dünya 2'de, suç dünyasında yaşam mücadelesi veren Mermer ailesi, örgütün eline düşen Zafer’i kurtarmak için riskli bir plan yaparlar ve son bir soygun girişiminde bulunurlar.
Artık kaçak yaşamak zorunda kalan Mermer ailesi, her biri kendi sorunlarıyla uğraşmaktadır. Serhan, Begüm’ü yeni yaşam tarzlarına alıştırmakta zorlanırken Serbest, hayatında bir kadının eksikliğini hisseder. Gazanfer ise, ailesini örgüte karşı bir arada tutmak için mücadele vermektedir. Zafer’in örgütün eline geçmesi ise işleri daha da karmaşık hale getirir. Oğlunu geri almak için çabalayan Gazanfer, eski bir dostundan yardım ister. Mermer ailesi, bu sefer evlatlarını kurtarmak için riskli bir soygun planlar.

Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ