Perebron Şurup Nedir, Ne İşe Yarar, Yan Etkileri Var Mı? Perebron Şurup Fiyatı 2024

19.04.2024 - Cuma 14:14

Peki, Perebron şurup nedir, ne işe yarar, Perebron şurup nasıl kullanılır, Perebron şurup  ne işe yarar, Perebron şurup öksürüğü keser mi, Perebron şurup çocuğa verilir mı?
Perebron şurup, solunum yolu enfeksiyonlarının belirtilerini hafifletmek amacıyla özellikle öksürüğü azaltmak için kullanılan bir ilaçtır. İlacın aktif bileşeni oksolamin fosfat'tır. Perebron şurup, ağrıyı ve ateşi azaltırken, burun tıkanıklığını hafifletmeye yardımcı olur ve öksürüğü kontrol etmede etkilidir.
Perebron Şurup Nedir, İçeriğinde Ne Var?Perebron şurubu, solunum yolu enfeksiyonlarının belirtilerini hafifletmek için geliştirilmiş bir şurup formunda bulunan bir ilaçtır. Perebron 50mg 5 ml 120 ml surup içeriğindeki aktif bileşen olan oksolamin fosfat, solunum yolu mukozasının iltihaplanmasına bağlı olarak ortaya çıkan ateş, ağrı ve tahrişi azaltma yeteneğine sahiptir. Perebron 50 mg 5 ml, aynı zamanda balgamın incelmesine ve akışının artmasına yardımcı olarak öksürüğün etkili bir şekilde tedavisine katkı sağlar.
Perebron şurup 120 ml renkli cam şişelerde sunulur. İçinde 5 ml'lik plastik bir kaşık bulunmaktadır. Kırmızı berrak bir şurup görünümündedir.
Perebron Şurup Hangi Durumlarda Kullanılır?Öksürük şurubu Perebron, solunum yollarındaki tıkanıklık, öksürük ve balgam gibi rahatsız edici belirtileri hafifletmek amacıyla kullanılan bir ilaçtır. Perebron öksürük şurubu, burun ve bronşlardaki tıkanıklığı azaltarak solunum yollarındaki rahatsızlıklara bağlı olarak ortaya çıkan burun tıkanıklığı, burun akıntısı ve öksürük gibi şikayetlerin şiddetini azaltır. Aynı zamanda balgamın yumuşamasına yardımcı olarak daha kolay atılmasını sağlar.
Perebron 120 cc surup, nezle, grip gibi viral enfeksiyonlar sırasında, alerjik rinit ve üst solunum yolu enfeksiyonları gibi durumlarda kullanılır. Bu sayede solunum rahatsızlıklarının belirtilerini en iyi şekilde hafifletir.
Perebron Şurup Kullanmadan Önce Dikkat Edilmesi GerekenlerPerebron öksürük şurubu, her bireye kişisel olarak size reçete edilir. Bu nedenle başka birine verilemez. Perebron 50 mg ilacı kullanırken, doktora veya hastaneye gittiğinizde ilacı kullandığınızı doktorunuza söylemeniz gerekir. Bu talimatlara aynen uyulmalıdır. İlaç hakkında size önerilen dozun dışında yüksek veya düşük doz kullanmamanız gerekir.
Perebron Şurup Kullanma TalimatıPerebron şurup kullanma talimatı, ilacı kullanan kişilerin okuması gereken konulardandır. Perebron şurup prospektüs bilgisinde şurubun kullanımı anlatılır. 
Yetişkinler için, günde 4 kez yemekten sonra 5 ml'lik 3 ölçek Perebron şurup kullanılır. 6 yaşından büyük çocuklar için ise, günde 4 kez yemekten sonra 5 ml'lik 1-2 ölçek kullanılır.
Perebron Şurup Yan Etkileri Var Mı?Perebron öksürük şurubu kullananlar, ilacın bazı yan etkileriyle karşı karşıya kalır. Perebron şurup yan etkileri ise aşağıdaki gibidir:
HuzursuzlukKusmaUyuşuklukUyku problemleriMide bulantısıBaş ağrısıCilt kuruluğu ya da kaşıntıCiltte döküntü, şişmeDikkat eksikliğiPerebron Şurup Fiyat 2024 Perebron fiyat araştırması bu ilacı kullanacak kişiler tarafından yapılır. “Perebron öksürük şurubu fiyat ne kadar, Perebron şurup fiyat kaç TL?” soruları arama motorlarında araştırılır.  Perebron şurup fiyat, her yıl enflasyona göre yeniden güncellendiği için takip ediliyor. Perebron şurup fiyat 2024 yılında 92.01 TL olarak belirlenmiştir.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ