Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar'dan cezaevi sonrası açıklama: "Dolandırıldım, mağdurların parasını iade ettim"

13.06.2024 - Perşembe 14:14

"LİSANSIMIZ YENİ GELDİ, BAŞKA ŞİRKETLE ÇALIŞIYORDUM"Çokyaşar, yaptığı açıklamada, "Şirketimin lisansı yeni geldi, daha önce yoktu ve müşterilerimi başka bir şirket aracılığıyla umreye götürüyordum. Tripptures.com ile anlaştım ve 26 Nisan'da uçuşumuz olacaktı. Ancak uçuş 1 Mayıs'a ertelendi ve o gün de gerçekleşmedi," dedi.
"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK, SERBEST KALDIM"Çokyaşar, yaşanan gecikmeler üzerine avukatıyla birlikte Sakarya'da Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduklarını belirterek, "İfade verdim ve serbest bırakıldım, ancak aynı gün Bursa'da savcılık talimatıyla tutuklandım. İspatladım ve serbest kaldım," diye ekledi.

"MAĞDURLARIN PARASINI BÜYÜK ORANDA İADE ETTİM"Kendi imkanlarıyla vatandaşların büyük bir bölümünün parasını iade ettiğini ifade eden Çokyaşar, "Çekimizi kullanamadık diye yalan söylediler. Ben hukuki olarak bu sürecin devam etmesini istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti devletine sonsuz bağlılığımı yineliyorum. Bu olay bana karşı düzenlenmiş bir operasyondur ve uçuş firmasından şikayetçiyim," şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ