Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu? Sakla Beni final fragmanı yayınlandı!

02.05.2024 - Perşembe 10:13

Sakla Beniz dizisinin final fragmanının yayınlanmasının ardından seyirciler "Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu?" sorularını araştırıyor.
İşte, Sakla Beni final fragmanı...
SAKLA BENİ SON BÖLÜM KONULARIMete'nin herkesin huzurunda İncila'ya olan sevgisini açıklaması büyük bir şok yaratır. Artık gerçekleri gizlemek istemeyen Mete, bu cesur adımdan pişmanlık duymazken, İncila ise bu samimi itirafların kamuya açık bir şekilde yapılmasını hoş karşılamaz.
Naz, aşka ve sevgiye olan inancına rağmen, Mete ile İncila arasındaki duyguları kabul ederken, başlangıçtan beri gerçekleri sakladıkları için kendini aldatılmış hisseder. Kadir yine en büyük destekçisi olur. Mete ve İncila, aile ilişkilerinin zarar görmesine neden olan gerçeklerin açığa çıkmasıyla uğraşırken, Naz ve Kadir ilişkilerinde önemli ve heyecan verici adımlar atarlar.
Hayatın içindeki bazı gerçekleri daha iyi kavrayan Kont Ziya, Atıf ile karşı karşıya gelir. İntikam peşinde olan beklenmedik bir düşman, Kont Ziya'nın karşısına beklenmedik bir anda çıkar.

Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu?"Sakla Beni," Perşembe akşamları yayınlandığından beri istediği reyting başarısını yakalayamadı. Özellikle son haftalarda reytinglerde düşüş yaşayan dizinin, kanal yönetimi tarafından 2. sezon için onay alamadığı öğrenildi. Yapımcı şirket OGM Medya, bu durum üzerine dizinin finalini yapma kararı aldığı söyleniyor.
Star TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Sakla Beni dizisinin yeni bölümü 2 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de!
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ