Sancaklı, "Kocaeli Teşkilatları kaptanını özlemiş"

04.05.2024 - Cumartesi 19:14

"MEŞALELERLE KARŞILANDI" Yerel seçimler öncesinde istifası istenen MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin davetiyle partisine döndü. Sancaklı, 4 ay bir aranın ardından bugün partisinin İl Başkanlığına gelerek teşkilat ile bir araya geldi. Parti binası önünde meşaleler ile karşılanan Saffet Sancaklı, makam odasında İl Başkanı ile görüştükten sonra basın açıklamasında bulundu.
“YUVANA HOŞ GELDİN ABİ”Toplantıda konuşan İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, “kıymetlimiz, kaptanımız, liderimizin yol arkadaşı, milletvekilimiz Saffet Sancaklı kendini vakfettiği yuvasına hasret. Liderimizin talimatı ile geri dönmüştür. MHP Kocaeli teşkilatları olarak kaptanımızın dönüşünü mutluluk ile karşılamış, kavuşmayı özlemle beklemiştik. Bu süreç içerisinde Saffet Sancaklı Kocaeli’nin sadece kaptanı değil Kocaeli’nin kendisidir. Evine, yuvana, kardeşlerinin yanına hoş geldin abi”dedi.
“HOŞ OLMAYACAKTI”İl başkanı Demrbaş'ın ardından konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “ Bugün gerçekten heyecanlandım. 9 Aralıkta Genel Başkanımız talimatı ile partiden istifa et demiş. Yaklaşık 4 ay sonra Genel Başkanımız MYK toplantısında kaptan yuvana dön davetinde bulunmuştu. Bu da beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bizde lider bir şey söylediği zaman talimattır emirdir. Genel Başkanımız ne dediyse onu yaptım. 4 ay benim için zor geçti. Bağımsız milletvekili ile buralarda gözükseydim hoş olmayacaktı. Sosyal medyamı kapattım kimse ile görüşmedim. Tekrar yuvaya geri geldim. Bir yere gitmemiştim sadece fiziken yoktum.
“MHP TÜRKİYE'NİN SİGORTASIDIR”Lider dön dedi ve yuvaya döndük. Bıraktığımız yerden devam edeceğiz. MHP Türkiye’nin sigortasıdır. Türkiye Cumhuriyetinin bekası noktasında mücadeleler verdik. Vermeye devam edeceğiz 4 ayda buruldum. Alışmışız devamlı gelmeye. Hasrete de ihtiyaç var. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu tip şeyler spekülasyonlara açık şeyler. Genel başkan istifa et dedi ettik yuvaya dön dedi döndük. Yüksek bir enerji ile devam edeceğiz. Görüyorum ki Kocaeli teşkilatları kaptanını özlemiş.
“16,62 ALDIK”Türkiye genelinde MHP’nin girdiği yerlerde aldığı meclis üyesi oy sayısı ölçülüyor. Girmediğimiz yerleri çıkardığımızda yüzde 16,62 almış. En büyük başarı elde etmiş gözüken ana muhalefet partisini il genel meclis üyesi 29. Lider ne diyorsa odur bizde. AK Partili arkadaşlar da görüşüyorduk. Spelküleatif bir haber olayları bu noktaya getirdi. Kocaeli’de kazanılan ilçelerde belediye başkan yardımcılığı alınması ile ilgili de konuşan Sancaklı, “Kocaeli’de 9 belediye başkan yardımcılığı almak MHP’nin büyük başarısı. O arkadaşlara başarılar diliyorum. Hem hizmet edip hem de Milliyetçi Hareket Partisini temsil edecekler. Başkan yardımcılarımız olması teşkilatımız için çok önemli.
“TFF BAŞKANLIĞINI YAKIŞTIRIYORLAR”TFF Başkanlığı iddiaları ile ilgili de Sancaklı, “Geri çağrılışımın onunla bir alakası alakası yok. TFF başkanlığını Türk Milleti bana çok yakıştırıyor. Tüm Türkiye’yi ilgilendiren bir spor yasası oldu. Bunun hazırlayıcılarından biri benim. TFF Başkanlığı sürekli sosyal medyada gündeme geliyor. Ben milletvekiliyim bir söz söyleme hakkım yok"ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ