Sandık Kokusu Hülya Kimdir, Gerçek Adı Nedir? Feri Baycu Güler Kimdir, Kaç Yaşında, Hangi Dizilerde Rol Aldı?

02.06.2024 - Pazar 01:14

Feri Baycu Güler Sandık Kokusu'nda: Feri Baycu Güler, Uğur Yücel, Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Necip Memili ve Metin Akdülger gibi usta oyuncuların yer aldığı Sandık Kokusu dizisinin kadrosuna katıldı. Güler, dizi içerisinde çiçekçi dükkanı işleten Hülya karakterine hayat verecek. Ayrıca, Hülya'nın kızı da dizide yer alacak.
Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün senaryosunu yazdığı, Nezaket Coşkun'un yönetmen koltuğunda olduğu Sandık Kokusu dizisinin 12 Haziran'da ekrana gelecek 26. bölümüyle sezon finali yapması planlanıyor.
Feri Baycu Güler Kimdir?Feri Baycu Güler, Türk tiyatro ve dizi oyuncusu olarak tanınmaktadır. 1976 yılında İstanbul'da doğmuş olan Güler, eğitimini İstanbul Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. Kariyerine ilk adımlarını 2012 yılında Aşkın Halleri dizisi ile atmıştır ve daha sonra Altınsoylar, Çifte Saadet ve Erkenci Kuş gibi birçok dizide rol almıştır. Tiyatro alanında da aktif olan Feri Güler, Mamart Tiyatro'nun genel sanat yönetmenliğini üstlenmektedir. Sahne hayatındaki başarısını Nereye Gitti Bütün Çiçekler? ve Tartuffe gibi oyunlardaki rolleri ile kanıtlamıştır. Hem oyunculuk hem de yapımcılık alanında kendini kanıtlamış olan Feri Güler, Türk televizyon ve tiyatro dünyasında önemli bir yer edinmiştir.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ