Survivor All Star 2024 Nagihan Karadere Kimdir? Nagihan Karadere Kaç Yaşında, Nereli, Mesleği Ne?

26.03.2024 - Salı 11:13

Peki, Nagihan Karadere kimdir, Nagihan Karadere kaç yaşında, Nagihan Karadere nereli, Nagihan Karadere evli mi, Nagihan Karadere sevgilisi kim, Nagihan Karadere kanser mi, Nagihan Karadere ne kanseri oldu? İşte, Nagihan Karadere nin hayatı…
Survivor All Star 2024 Nagihan Karadere Kimdir?Nagihan Karadere, 16 Şubat 1984’te Adana’nın Kadirli ilçesinde dünyaya gelmiştir. Türk kısa mesafe ve engelli koşucusudur. Karadere’nin 400m engelli rekor derecesi ise 55.09 saniyedir. 2012’deki Londra olimpiyatlarında A barajını geçen Nagihan Karadere olimpiyatlarda yarışmıştır. 13-14 Eylül 2003 tarihleri arasında Köstence'de yapılan Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya almaya ha kazanmıştır. Aynı şampiyonada 4x400m bayrak yarışında gümüş madalya kazanan milli sporcu, 4x100m bayrak yarışında bronz madalyaya layık görülmüştür.
Çin'deki Shenzhen’de yapılan 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında Türk millî takımında bulunmuştur. Bu takımda aynı zamanda Merve Aydın, Meliz Redif ve Pınar Saka da bulunmaktadır. Gümüş madalya kazanan Karadere, 400 metre engelli yarışında da bronz madalya kazanmıştır.
2012’deki Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde yarışmıştır. Fakat hatalı çıkış yaptığı için oyun dışı bırakıldı.
Nagihan Karadere Evli mi? Survivor All Star 2024 kadrosu içerisinde bulunan Nagihan Karadere eşi Uğur Gökçe ile 2016’da ayrılmıştır. Bu evliliğinden Ece Arven adında bir kız çocuğu vardır. Çiftin boşanmalarının nedeni olarak Uğur Gökçe'nin ortaya çıkan çıplak fotoğrafları öne sürülmüştür.
Nagihan Karadere Kanser mi, Nagihan Karadere Ne Kanseri Oldu?Nagihan Karadere kanser hastalığına yakalandığını açıklamıştı. Rahim ve göğüs olmak üzere iki kanser türü ile mücadele ettiğini duyuran Nagihan Karadere Instagram hesabından "Raporum temiz çıktı. Çok mutluyum, aylardır stres içerisindeydim. Mücadelemiz çok güzel geçti, doktoruma çok teşekkür ederim." sözleriyle açıklamada bulundu.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ