Survivor All Star 2024 Sercan Kimdir? Sercan Yıldırım Kaç Yaşında, Nereli, Mesleği Ne?

11.04.2024 - Perşembe 00:13

Peki, Sercan Yıldırım kimdir, Sercan Yıldırım kaç yaşında, Sercan Yıldırım eşi kimdir, Sercan Yıldırım kaç yaşında futbolu bıraktı, Sercan Yıldırım kaç gol attı, Sercan Yıldırım hangi takımda?
Sercan Yıldırım Survivor All Star 2024 kadrosunda yer almasının kamuoyuna duyurulması ile gündem oldu. Bir dönem yarışmada epey etkili bir isim olan Sercan Yıldırım, bu sene de Survivor kadrosunda yer alan isimlerden oldu. İşte Sercan Yıldırım hakkında merak edilenler…
Survivor All Star 2024 Sercan Kimdir?Sercan Yıldırım, 5 Nisan 1990 yılında doğmuştur. Bursa doğumlu olan Sercan Yıldırım, nişanlısı Nihan Yönel ile evlenmiştir. Bursa'da bir otelde yapılan düğünde çok sayıda ünlü bulunmuştur. Survivor yarışmasındaki performansı ile popülerliğini artıran Sercan Yıldırım'ı yarışmadaki arkadaşları da yalnız bırakmamıştır. Mert Öcal, Aşkım Burce, Parviz Abdullayev ve Semih Öztürk törende ünlü futbolcunun yanında olmuştur.
Sercan Yıldırım Kaç Yaşında, Nereli, Mesleği Ne?Sercan Yıldırım Transfermarkt şeklinde aramaları yapılan ünlü kişi, forvet mevkiinde oynamış eski millî futbolcudur. Sercan Yıldırım golleri ve Survivor geçmişi ile adından söz ettirmiştir. Sercan, Bursaspor ile şampiyonluk yaşamıştır. Aynı zamanda Galatasaray gibi büyük bir takımda da oynamıştır. Yıldırım; 12 kez Türkiye U-17, 10 kez de Türkiye A Millî forması, 8 kez Türkiye U-18, 17 kez Türkiye U-19, 4 kez Türkiye U-21 olmak üzere toplam 64 kez millî formayı giymiştir. Karşılaşmalarda ise 33 gol atmıştır.
31 yaşındaki Sercan Yıldırım, 2019 yılında Giresunspor ve Karagümrük'te kısa bir süre forma giymiştir. 2020 yılında ve henüz 30 yaşında iken futbolu bırakmıştır.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ