Survivor Özgür Kimdir? Özgür Tetik Kaç Yaşında, Evli mi, Kaç Çocuğu Var?

05.04.2024 - Cuma 05:21

Peki Survivor Özgür Tetik kimdir? Survivor Özgür kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Survivor Özgür evlimi çocuğu varmı, Survivor Özgür'ün kaç çocuğu var?
Survivor Özgür Kimdir?Survivor 2024 kadrosu içerisine dahil olan Özgür Tetik Yalova’da 1975 yılında doğmuştur. Özgür Tetik yaş 49’dur. Ortaokul döneminde basketbol oynamaya başlayan Özgür Tetik’in bu spora olan merakı uzun yıllar devam etmiştir. Uzun yıllar amatör liglerde oynayan Özgür Tetik, 1993’te kuvvet antrenörlüğü eğitimine başlamıştır. Sporcu ve antrenör görevlerini uzun süre yapmıştır. 2002’de triathlon keşfeden Özgür Tetik, olimpik triathlon branşında yarışmıştır. Ardından eğitimine devam etmiştir ve pek çok kulüpte çalışarak kariyerinde gelişim göstermiştir. NPTI level3 ve fitness federasyonu level2 antrenörüdür. Aynı zamanda Avusturya da Crossfit eğitimi almıştır. Latin dansları ile uzun yıllar ilgilenen Özgür Tetik, gösterilere ve yarışlara katılmıştır.
2 yıllık triatlon macerasının ardından yalnızca koşu yarışlarına katılmıştır. Yarı maraton ve maraton branşlarında yarışan Özgür Tetik, 2008’den sonra sadece koşu, kuvvet antrenörlüğünde profesyonel bir hale gelmiştir. 2010’da hayatına yepyeni bir heyecan girmiştir. Ultra maratonlarda yarışan sporcu, son 5 sene içerisinde 50 km – 100 km ve 250 km'lik etaplarda pek çok kez yarışmıştır. Şimdilerde ise yalnızca ultra maraton yarışçısı olarak spor yaşamını devam ettirmektedir.
2014’te antrenör eşi Tuğba Tetik ile beraber Running Academy'i kurmuştur. Running Academy'nin içinde sporcu performans ölçümleri yapmıştır. Bunun yanında profesyonel ve amatör sporcuların antrenörlük görevlerini yapmıştır. Sporcularıyla beraber pek çok uluslararası yarışmada da mücadele etmiştir.
2016’da Technogym ailesi ile çalışmaya başlayan Tetik, eğitim almak için Wellness Institute İtalya'ya gitmiştir. İtalya’da Technogym Master Trainer ünvanına sahip olmuştur. Tetik, Technogym Master Trainer görevinde Wellness Institute Türkiye eğitim programlarından biri olan koşu eğitimlerini vermektedir.
Özgür Tetik Kaç Yaşında, Evli mi, Kaç Çocuğu Var?Özgür Tetik eşi ve çocuğu hakkında sıkça araştırmalar yapılır. Survivor Özgür evlimi, Survivor Özgür'ün eşi kimdir soruları arama motorlarında sorgulanıyor. Survivor All Star 2024 kadrosunda yer alan Özgür Tetik, Tuğba Tetik ile1995 yılında evlenmiştir. Özgür Tetik çocuğu yoktur.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ