Talus: Seçim sandıkta kazanılır

07.04.2024 - Pazar 21:13

YAKLAŞIK 3 BİN KİŞİ KATILIM SAĞLADI31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda AK Parti, Kocaeli’de birinci partiliğini koruyarak Büyükşehir Belediyesi ve 9 ilçeyi kazanmıştı. Seçim ardından 2028 seçimlerine hazırlandıklarını ifade eden AK Parti Kocaeli Başkanlığı, iftar programı ile teşkilat buluşması düzenledi. Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve Kocaeli teşkilatı katılım sağladı. AK Parti Kocaeli teşkilatı tek salona sığmadı ve Kongre Salonun’nda bulunan A – B ve C salonlarını yaklaşık 3 bin partili doldurdu.
31 MART’IN FAYDALARINI GÖRECEĞİZİl Koordinatörü Ekrem Görçeker, “Kocaeli’de ki tüm teşkilatımızın omuzların yük kalkmıştır. 31 Mart’tan sonra düşünerek çıkacağız. Hiç ümitsiz olmayalım, 31 martın bize faydaları olduğunu göreceğiz” şeklinde konuştu.
SANDIK SANDIK DEĞERLENDİRECEĞİZSon olarak kürsüye çıkan İl Başkanı Şahin Talus, “60 gün hep beraberdik. Tüm teşkilat mensuplarından Allah razı olsun. Hep istişare ettik. Zor bir süreçten geçtik. Seçim sandıkta kazanılır. Sandıktan çıkan her sonuca saygımız var. Bir AK Parti kazandı. Vatandaş bize bir uyarı yaptı. Biz bu uyarıları sandık sandık değerlendireceğiz. Vatandaşımız ne dediyse doğrudur. Bu süreçte hepinize emeğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Seçim sandıkta kazanılır, sandıkta müşahitler vardır. Kazanınca demokrasi diyorsunuz kazanmadığınız yerde demokrasi yok diyorsunuz. Ben tüm seçilen başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Biz seçim beyannamelerini tamamlamış teşkilatlarız. Bir olmamız lazım, diri olmamız lazım” dedi.

YORUM YAZ