Taş Kağıt Makas Fecir Kimdir, Gerçek Adı Ne? Burak Yörük Kimdir, Kaç Yaşında, Hangi Dizilerde Rol Aldı?

06.03.2024 - Çarşamba 21:14

Taş Kağıt Makas 28 Şubat Çarşamba gününden sonra her çarşamba Kanal D ekranlarında olmaya hazırlanıyor. Yayınlanacak olan ilk bölümden dikkatleri üzerine çeken Fecir Emirkıran'ın hikayesi merak konusu oldu. Peki Taş Kağıt Makas'ın Fecir kimdir? Burak Yörük kimdir, kaç yaşında, nereli? 
TAŞ KAĞIT MAKAS FECİR EMİRKIRAN KİMDİR?Burak Yörük'ün canlandırdığı Fecir Emirkıran karakteri, dışarıdan bakıldığında güçlü, çekici ve karizmatik bir izlenim verir. Ancak duygusal dalgalanmaları olan, kibirli ve öfke kontrolünü sağlayamayan bir karakterdir. Sosyopatik özellikler taşıyan Fecir, travmatik geçmişinin izlerini taşır ve duygusal zorluklarla mücadele eder. Emirkıran Grup'un başkanı olan Fecir'in hikayesi, bir sosyal medya uygulamasında keşfettiği ve etkilendiği Büşra ile kesişir.
Burak Yörük Kimdir?Arnavut kökenli bir aileden gelen Burak Yörük, 26 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Beykent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur ve oyunculuk kariyerine çok genç yaşlarda adım atmıştır. 2004 yılında başladığı kariyerinde çocuk yaşlardan itibaren birçok dizi ve filmde rol almıştır. Özellikle 4N1K ve 4N1K-2 filmleriyle tanınmıştır.
Burak Yörük Oynadığı DizilerBurak Yörük, kariyeri boyunca birçok farklı dizi ve projede yer almıştır. Bazıları şunlardır:
Biz Boşanıyoruz20 DakikaBen Onu Çok Sevdim4N1K4N1K-2 gibi yapımlarda rol almıştır.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ