Yalan Dizisindeki Duru Kimdir, Gerçek Adı Ne? Eylül Tumbar Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Eylül Tumbar Hangi Dizilerde Rol Aldı?

03.06.2024 - Pazartesi 20:13

Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi " Yalan" 27 Mayıs Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizide genç oyuncu Eylül Tumbar'ın canlandırdığı Duru karakteri izleyicilerin dikkatini çekti. Peki, Yalan dizisindeki Duru kimdir? Eylül Tumbar kimdir, kaç yaşındadır? ,Yalan Duru kimdir?, Yalan dizisi duru kim?, Eylül Tumblr nereli? İşte merak edilen tüm detaylar...
Yalan Dizisindeki Duru Kimdir?"Yalan" dizisinde Duru karakterine Eylül Tumbar hayat veriyor. Duru, doğru ve duygusal bir karakter olarak tanıtılıyor. Varlıklı bir ailenin çocuğu olduğunu sanan Duru’nun aslında gerçeği çok farklıdır. Hazal ve Melike’nin ortaya çıkmasıyla Duru’nun hayatı tamamen değişir. Cezaevine girerken kızı Duru’yu ablasına emanet eden Melike, döndüğünde hiçbir şeyi eskisi gibi bulamaz.
Eylül Tumbar Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?19 Ağustos 2002 tarihinde İzmir’de doğan Eylül Tumbar, İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü’nde eğitim görmüştür. Eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuk kariyerine adım atan Eylül Tumbar, ilk olarak Netflix yapımı "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?" dizisinde izleyici karşısına çıkmıştır. Ardından TRT 1 yapımı "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisinde Alize karakterine hayat veren Tumbar, performansıyla büyük beğeni toplamıştır. İzmirli olan Eylül Tumbar, aslan burcudur. 1.69 metre boyunda olan genç oyuncu, 51 kilo ağırlığındadır.
Eylül Tumbar'ın Oynadığı DizilerBiz Kimden Kaçıyorduk Anne? – Netflix yapımıKendi Düşen Ağlamaz – Alize karakteri, TRT 1 yapımı
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ