Yalan Dizisinin Kerim'i Kimdir? Atakan Hoşgören Kimdir, Kaç Yaşında?

03.06.2024 - Pazartesi 21:14

Kanal D'nin yeni dizisi Yalan, izleyicilerle buluştu. Her pazartesi akşamı saat 20.00'de ekrana gelen dizi, genç oyuncu Atakan Hoşgören'in Kerim karakterine hayat vermesiyle dikkat çekiyor. Yalan dizisinin kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu gibi isimler yer alıyor. İzleyicilerin dizi içindeki Kadir karakteri hakkındaki merakı da artıyor. Peki, Yalan dizisinin Kerim'i kimdir? Atakan Hoşgören kimdir, kaç yaşında, mesleği ne?
Yalan Dizisinin Kerim'i Kimdir?Yalan dizisinde Kerim karakterini canlandıran Atakan Hoşgören, tutkulu, inatçı ve son derece zeki bir genç olarak karşımıza çıkıyor. Kaleli Kumaş Şirketi'nin sahiplerinin oğlu olan Kerim, geleneksel değerlere sıkı sıkıya bağlı olmasına rağmen modern eğitimler almıştır. Girişimci ruhuyla diğerlerinden ayrılan Kerim'in parlak geleceği, özellikle Berrin'in dikkatini çeker. Aksoyların içine sızma çabalarıyla uğraşırken, çocukluk aşkı Duru'ya karşı duyduğu hisler de tüm dengeleri alt üst edecek gibi görünüyor.
Atakan Hoşgören Kimdir?Yalan dizisinde Kerim karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Atakan Hoşgören, 5 Ağustos 1999'da İstanbul'da doğdu. Doğuş Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nde eğitim gören Hoşgören, oyunculuk kariyerine küçük yaşlarda adım attı. Birçok reklam filminde ve tiyatro oyunlarında rol alan Hoşgören, kariyerine Yıldızlar Şahidim dizisiyle başladı. 4N1K-2 filmiyle tanınan Hoşgören, bu yapımında Ali Tekelioğlu karakterini canlandırdı. 1.84 metre boyunda olan Hoşgören, aslan burcu ve 79 kilodur.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ