Yusuf Alemdar muhtarlarla buluştu “Gören gözümüz, duyan kulağımız ve hisseden kalbimizsiniz”

21.10.2024 - Pazartesi 07:36

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde 16 ilçeden muhtarlarla bir araya geldiği programda önemli bir mesaj verdi. Muhtarların hizmet yolunda kendilerinin gören gözü, duyan kulağı ve hisseden kalbi olduğunu ifade eden Alemdar, “Siz bizim en yakın mesai arkadaşımız, şehrimize birlikte hizmet sunduğumuz en büyük destekçimizsiniz. Şehrin 16 ilçesine adil, hakkaniyetli hizmeti sizinle taşıyacağız. Şunu ifade ediyorum ne sizin sözünüz, ne de bizim sözümüz havada kalmayacak” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Sakarya’nın 16 ilçesinden muhtarlarla buluştu. 

 

Programa katılarak muhtarların gününü tek tek kutlayan Başkan Yusuf Alemdar, şehre hizmet yolunda en önemli köprülerden biri olan muhtarları dinledi.

 

Yoğun katılım

Programa AK Parti Milletvekili Murat Kaya, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Söğütlü Belediye Başkanı Selçuk Kurt, Pamukova Belediye Başkanı Fatih Akın, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Büyükşehir bürokratları ve muhtarlar katıldı.

YORUM YAZ