Zamanın Kapıları dizisi konusu nedir? Zamanın Kapıları oyuncuları kimler?

06.06.2024 - Perşembe 20:13

Dizi, Ayşe Övür'ün 'Zamanın Kapıları: İstanbul’un Öteki Yüzü' adlı kitabından uyarlandı.
Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut'un yaptığı dizinin senaryosu Büşra Cebe tarafından yazıldı. Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin 10 bölümden oluşan ilk sezonu, 23 Mayıs'ta yayımlanacak ilk iki bölümüyle prömiyer yapacak. Sonrasında her hafta dizinin yeni bir bölümü izleyicilere sunulacak.
Zamanın Kapıları oyuncuları kimler?Dizinin oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Esra Bilgiç, Cem Bender, Erkan Can, İbrahim Selim, Alper Saldıran, Selen Uçer, Elçin Afacan, Naz Çağla Irmak, Engin Yüksel, Enes Külahçı ve Elçin Zehra İrem gibi isimler bulunuyor.
Zamanın Kapıları dizisi konusu nedir?Nevra, şirketi babasından devralmış olmasına rağmen, bu pozisyonu hak ettiğini kanıtlamak zorundadır. Ancak beklenmedik bir durum her şeyi altüst eder. Bu zorluğu aşmanın en hızlı ve kesin yolu, Sinan'ın yazılım şirketiyle işbirliği yapmaktır. Ancak, Nevra'nın sunduğu şartlar Sinan için kabul edilemez. Nevra ise kolay kolay pes etmeye niyetli değildir, çünkü Sinan'da karşı koyamadığı bir şeyler bulmaktadır.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ