2024 EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI! EVLENECEKLER FAİZSİZ 150 BİN TL EVLİLİK KREDİSİ! Evlilik Kredisi başvuru şartları 2024 ! Evlilik Kredisi başvuruları ne zaman, şartlar neler ve kimlere verilecek?

08.05.2024 - Çarşamba 15:13

Evlenmeyi planlayan çiftler için müjdeli haber geldi: Faizsiz 150 bin TL kredi başvuruları açıldı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu kapsamında sunulan bu fırsatın başvuru tarihini ve şartlarını duyurdu. Genç çiftlere, 48 ay vadeli ve 2 yıl geri ödemesiz olmak üzere toplamda 150 bin lira faizsiz kredi imkanı sağlanacak. Peki, yeni evlenenlere kredi 150 bin tl şartları nelerdir? Yeni evlenenlere kredi 150 bin TL nasıl başvurulur? Yeni evlenenlere faizsiz kredi şartları neler? faizsiz evlilik kredisi başvuruları ne zaman başlıyor, hangi şartlar gerekiyor ve kimler bu fırsattan yararlanabilecek? 150 bin EVLİLİK kredisi şartları, yaş sınırı var mı sorusu en çok araştırılan konular arasında yerini aldı. 
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 150 bin faizsiz evlilik kredisi başvurusu 15 Şubat 2024 Perşembe günü başlayacağını duyurdu. Başvuruların "aile.gov.tr" internet sitesi üzerinden gerçekleştirileceği belirtildi. EVLİLİK kredisi başvuru e- devlet üzerinden yapılacak. Programdan faydalanmak isteyenlerin bakanlık tarafından sunulan evlilik öncesi ve sonrası eğitim ve danışmanlık hizmetlerinden yararlanmayı taahhüt etmeleri gerekiyor.
150 bin evlilik kredisi e-devlet başvurularından öncelikli olarak deprem bölgesindeki gençlerin bu krediden faydalanacağı açıklandı. Ancak ilerleyen süreçte programın Türkiye genelindeki tüm gençleri kapsaması planlanıyor. Evlenmeyi düşünen çiftler için sunulan bu fırsat, maddi anlamda destek olmanın yanı sıra evlilik öncesinde ve sonrasında sağlanacak eğitim ve danışmanlık hizmetleriyle de çiftlerin daha sağlıklı bir birliktelik kurmalarına yardımcı olacak.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ