Zehirleme iddialarıyla karışan Kocaelili tır şoförü, kayıp eşini arıyor

05.06.2024 - Çarşamba 14:16

Güldane Süsem adlı kayınvalide, ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak gelini hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Süsem, Kadriye Pipun'un daha önce eşinin kredi kartından 200 bin lira kredi çektiğini ve evdeki 480 bin TL değerindeki altınları çaldığını öne sürdü. Ayrıca Kadriye Pipun'un telefon inceleme kayıtlarında şok edici aramalar yaptığını ve çocuklarına zarar verebileceğinden korktuğunu ifade etti.
ZEHİRLEME İDDİASI Programda konuşan Alkan Pipun, eşinin kendisini aradığını ve programdaki tüm iddiaları reddettiğini belirtti. Ancak internet aramalarının durumunu şüpheli bulduğunu söyledi. Çocuklarıyla görüntülü konuştuğunu belirten Pipun, eşini geri alabileceğini söyledi ve "Eğer beni zehirlediyse ondan şikayetçi değilim. Ben parasını da istemiyorum. O da çocuklarından ayrı kalmasın, onların başında dursun" dedi.
MÜGE ANLI, "TABUTA GİRİNCE Mİ FARKINA VARACAKSIN"Sunucu Müge Anlı, Alkan Pipun'un bu açıklamalarına tepki göstererek, "Sen daha ne atlattığını bilmiyorsun. Hala geri istiyorum diyorsun. Ne yapacaksın, tabuta girince mi farkına varacaksın?" dedi.
Kadriye Pipun'un ve çocuklarının güvenliği konusunda endişeler devam ederken, olayın gelişmeleri merakla bekleniyor. Kadriye Pipun'un iddialara nasıl bir açıklama yapacağı ve Müge Anlı'nın programına katılıp katılmayacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ