AÇILIM OKULLARI, YAZ OKULLARINDA ÇOCUKLARA RENK KATACAK!

08.05.2024 - Çarşamba 18:59

 

**AÇILIM OKULLARI, YAZ OKULLARINDA ÇOCUKLARA RENK KATACAK!**

İlgiyle beklenen yaz dönemi geldi ve Açılım Okulları, çocukları heyecan dolu bir maceraya davet ediyor. Yaz tatilini verimli geçirmek isteyen aileler için harika bir fırsat sunan Açılım Okulları, 24 Ağustos - 16 Ağustos tarihleri arasında dopdolu bir programla çocukları ağırlayacak.

Bu yaz, çocuklar İngilizce derslerinden robotik kodlamaya, eğlenceli bilim etkinliklerinden gastronomiye kadar geniş bir yelpazede eğlenceli ve öğretici aktivitelerle buluşacaklar. Açılım Okulları'nın yaz programında yer alan diğer etkinlikler arasında atölye çalışmaları, Kuranı Kerim ve din bilgileri dersleri, spor aktiviteleri, okul ve ders tekrarı imkanı, piknik ve doğa yürüyüşleri, görsel sanatlar ve masa tenisi yer alıyor.

Açılım Okulları, her biri alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen bu etkinliklerle çocukların yaz tatillerini hem eğlenceli hem de öğretici bir şekilde değerlendirmeyi hedefliyor.

Ebeveynler, çocuklarını Açılım Okulları'nın bu özel yaz programına kaydettirerek hem güvenli bir ortamda vakit geçirmelerini sağlayabilir hem de onların gelişimine katkıda bulunabilirler.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için Açılım Okulları'nın İstiklal Mahallesi, 402. Sokak No:13 adresine ya da 0549 466 5400 numaralı telefona başvurabilirsiniz. Unutmayın, yaz tatili Açılım Okulları'nda daha keyifli!

YORUM YAZ