Büyükşehir’in 150 milyon TL'lik yatırımına meclis onayı

11.06.2024 - Salı 08:51

 

Büyükşehir Belediyesi, yeni otobüs alımı ve asfalt çalışmalarını kapsayan 150 milyon TL'lik yatırım için meclisten onay aldı. Başkan Yusuf Alemdar, ulaşımda araç filosunu yenileyeceklerini ifade ettiği toplantıda tüm belediye başkanlarına 'imar bütünlüğü' vurgusu yaptı. Alemdar, “Otobüs filomuzu yerli ve milli araçlarla güçlendireceğiz. Asfalt çalışmaları ile de yollarda yenileme işlemlerini gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, merkez meclis salonunda gerçekleştirildi.

İlçe belediye başkanları ve meclis üyelerinin katıldığıtoplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar başkanlık yaptı.

150 milyon TL’lik yatırıma onay

Gündem maddelerinin tek tek görüşülerek onaya sunulduğu mecliste Büyükşehir Belediyesi, ulaşım filosunu güçlendirmek adına 20 yeni otobüs alımı ve asfalt çalışmalarını kapsayan 150 milyon TL'lik yatırım için onay aldı. Mecliste konuşan Başkan Alemdar, şehir ulaşımında yeni bir sayfa açılacağını ve asfalt konusunda ciddi bir süreç başlatacaklarını ifade etti.

Şehrin imar bütünlüğü

Toplantıda ayrıca tüm belediye başkanlarına "imar bütünlüğü" vurgusu yapan Alemdar, “Belediye başkanlarımızla konuşarak bu konuyu daha sağlıklı bir şekilde değerlendirmek istiyoruz. Hep birlikte şehrin imar bütünlüğünü sağlayacağız” dedi.

YORUM YAZ