Çalışan Anneler için 325 Euro Destek Başvurusu: Annelere Destek Ödemesi Başvurusu Nasıl Yapılır, Şartları Neler?

03.06.2024 - Pazartesi 12:14

Çalışma hayatında anneleri desteklemeye yönelik yeni bir adım atıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ankara, İstanbul ve İzmir'de çalışan annelere 325 Euro (11.339 TL) destek sağlanacağını duyurdu. Peki, bu destekten faydalanmak için nasıl başvuru yapılır ve hangi şartlar aranır?,  SGK annelere 325 euro destek başvurusu nasıl yapılır?, Annelere Destek Ödemesi Nasıl Başvurulur?, SGK 325 Euro kaç TL?, 325 euro destek ödemesi ne kadar? İşte aranan tüm bu soruların yanıtlarını sizler için derledik... 
Çalışan Anneler için 325 Euro Destek Başvurusu Nasıl Yapılır?Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yürütülen proje kapsamında başvurular e- Devlet üzerinden yapılabilecektir. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak başvurunuzu kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
ANNELERE 325 EURO DESTEK BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN
Annelere Destek Ödeme Koşulları Nelerdir?Avrupa Birliği desteğiyle hayata geçirilen projede, 0-36 ay arasında çocuğu olan ve çocuk bakımı nedeniyle işten ayrılma riski taşıyan annelerin desteklenmesi hedeflenmektedir. Bu destekleme sayesinde anneler, istihdamda kalabilmekte ve kayıtlı istihdamda bulunabilmektedir.
Hangi İllerde Proje Uygulanacak?İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde uygulanacak olan proje, 12 ay boyunca devam edecektir. Bu süreçte, her ay çalışan annelere 325 Euro destek sağlanacaktır.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ