Cenk Çelik kimdir? Cenk Çelik hayatı ve biyografisi!

04.06.2024 - Salı 21:13

Arama motorlarında aratılan Cenk Çelik kimdir, Cenk Çelik ne is yapıyor, Cenk Çelik kaç yaşında, Cenk Çelik eski asker mı, Cenk Çelik yaşıyor mu? Sizler için bu soruları cevapladık. İşte Cenk Çelik hakkında merak edilenler…
Cenk Çelik Kaç Yaşında, Nereli?Sedat Peker’e çektiği videolarla tanınan, daha fazla gündeme gelen Cenk Çelik, 18 Şubat 1972 doğumludur. JÖH olduğu zannedilen Cenk Çelik, 51 yaşındadır. Sosyal medyada suç örgütü lideri Sedat Peker ve yakınlarına gözdağı veren Cenk Çelik, aslen Siirtli’dir. İstanbul'da ikametgâh ettiği bilinir.
Cenk Çelik Kimdir?Sosyal medya askeri kamuflaj ve ağır silahlarla poz vererek Sedat Peker‘e gözdağı vermeye çalışan Cenk Çelik, son zamanların sıklıkla merak edilen isimlerindendir.  
2020 yılında düzenlenen "Hijyen Operasyonu" kapsamında, 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş ve kardeşi Zafer Çelik'in de bulunduğu 10 şüpheli ile birlikte gözaltına alınan Cenk Çelik vurulma anı, Ümraniye'de sokakta yürüdüğü sırasında gerçekleşmiştir. Ardından Cenk Çelik ne oldu, Cenk Çelikin katili kim çıktı, Cenk Çelik cenazesi ne zaman? soruları daha da araştırılır olmuştur.
O dönemde haberlerde Cenk Çelik Özgür B. bağlantısı da konuşulmuştur. Peki, Cenk Çelik vuran Özgür B. kimdir? Özgür B. Cenk Çelik’i vurarak Edirne’ye giderek kaçmaya çalışmıştır. Daha önce de cinayet işlediği ortaya çıkmıştır. Katilin gerçek isminin Özgür Baygara olduğu bilinir.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ