Eski İl Başkanından , Başkan Yüce’ye teşekkür mesajı !

19.07.2023 - Çarşamba 14:48

Eski Demokrat Parti İl Başkan Yardımcısı Cengiz Karabaş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye, Sakarya'ya kazandırılmak istenen raylı sistem projesi için uğraşlarından dolayı teşekkür etti.

Eski İl Başkanından teşekkür mesajı !

Eski Demokrat Parti İl Başkan Yardımcısı Cengiz Karabaş, uzun zaman önce getirilmesi gerektiğini düşündüğü hafif raylı sistem projesini Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin yeniden gündeme getirerek Ankara ziyaretleri sırasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na sunduğu için teşekkür ettiğini belirttiği bir açıklama yaptı. İşte Cengiz Karabaş'ın Başkan Yüce'ye mesajı,

"Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin, geçtiğimiz haftalarda Ankara’da yaptığı bir dizi ziyaretlerinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na, Sakarya iline yakışır bir hafif raylı sistem projesini sunması bizleri sevindirdi. Tabi ki geç kalınmış bir adım oldu. Umarım bu proje bir an önce temeli atılıp, ilimize kazandırılır. Bu proje yıllardan beri iktidarın seçim beyanlarında yer alınmasına rağmen bir türlü hayata geçirilmemişti. İnşallah bu proje tekrardan raflarda kalmaz. Raylı sistem Sakarya için çok gecikmiş bir hizmet. Artık bu hizmet daha fazla geciktirmeden halkın hizmetine sunulmalıdır."

YORUM YAZ