Fenerbahçe Başkanlık Seçimi 2024 Ne Zaman? Fenerbahçe Başkanlık Seçimi Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

03.06.2024 - Pazartesi 10:13

Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı için tarih netleşti. 30-31 Mayıs 2024 tarihlerinde yeterli çoğunluk sağlanamadığı için, Fenerbahçe Başkanlık Seçimi başka bir tarihe ertelendi. Peki, Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman yapılacak?, Fenerin baskanlık seçimi ne zaman?, 2024 Fenerbahçe başkanı kim olacak?, Fenerbahçe başkanlık süresi ne kadar?, Fenerbahçe'de seçim kaç yılda bir yapılır?
Fenerbahçe Başkanlık Seçimi 2024 Ne Zaman?Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın 8-9 Haziran 2024 tarihlerine ertelendiği belirtildi. Toplantı, yeterli çoğunluk aranmaksızın Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde saat 10.00’da başlayacak.
Başkan Adayları ve Yönetim Kurulu ListeleriMevcut Başkan Ali Koç'un Yönetim Kurulu Listesi:Erol BilecikBurak KızılhanSertaç KomsuoğluAcun IlıcalıAhmet KetenciAlper AlpoğluCenk ÖztanıkEren DişliErgun ÖzenEsin Güral ArgatFethi PekinHakan SafiHamdi AkınHulusi BelgüHüseyin BozkurtKemal DanabaşMehmet DereliNedim KeçeliÖzgür ÖzaktaçRıfat PerahyaSelma RodopmanEski Başkan Aziz Yıldırım'ın Yönetim Kurulu Listesi:Mithat YenigünMahmut Nedim UsluCengiz ErdemNihat Özbağıİlhan Yüksel EkşioğluMehmet İmanAhmet Önder Fırat Fatih ÖztürkMurat SalarMehmet Selim KosifBatuhan Özdemir Ömer OnanHande TibukAhmet ÖzokurEmin Selim AkgülMustafa Aydın AcunEmrah TünayMehmet Emin ÖzturanKemal Fatih AslanBerkay ErdimTuna AkınKongre Hakkında BilgilendirmeFenerbahçe’nin 3 yıl boyunca görev yapacak yeni başkanı, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda belli olacak. Eski Başkan Aziz Yıldırım ve mevcut Başkan Ali Koç, başkanlık için kıyasıya bir mücadele verecek. Üyeler, bu tarihlerde oy kullanarak yeni başkanlarını seçecekler.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ