Gece pompalı tüfekle taradılar !

28.07.2023 - Cuma 08:28

Adapazarı Papuçcular Mahallesi'nde bir işyeri dün gece motosikletle gelen kimliği meçhul kişilerce pompalı tüfekle kurşunlandı. Saldırının detayında ise o saldırıyı gerçekleştirenlerin işyerinin kapısında bulunan doğalgaz borusuna ateş etmeleri var..

Gece taradılar !

Adapazarı Papuççular Mahallesi'nde bulunan spotçu olarak tabir edilen işyeri dün gece saat 02.30 sıralarında motosikletle gelen kimliği meçhul iki kişi tarafından pompalı tüfekle ateş edilerek kurşunlandı. Ard arda 5 el ateş eden saldırıyı gerçekleştiren kişiler kaçarken, saldırıya uğrayan işyerinin daha önce de kurşunlandığı öne sürüldü

Doğalgaz borusuna isabet etti !

Alınan bilgilere göre saat 02.30 sıralarında Papuçcular Mahallesi Papuccular Caddesi'nde meydana gelen olayda cadde üzerinde bulunan spot malzemeler satan işyerinin önüne motosikletle gelen kimliği meçhul kişiler pompalı tüfekle işyerine ateş ettiler. Saldırıda işyerinin camları kırılırken, tüfekten çıkan saçmalar giriş kapısında bulunan doğalgaz borusuna da isabet etti.

Saldırıyı gerçekleştirenler kaçarken olayın polise bildirilmesi sonrasında polis ekipleri gelerek işyerinde inceleme yaptılar.
İncelemede saldırganların pompalı tüfekle 5 el ateş ettiği belirlenirken, saldırıya uğrayan işyerinin daha önce de benzer saldırıya uğradığı öne sürüldü.
Polis saldırıyı gerçekleştiren kişileri arıyor..

YORUM YAZ